1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá vykopala body s Herálcem


Branky


0

Skláři ze Světlé dnes na svém hřišti hostili Sokol Herálec. Domácí měli před zápasem na svém kontě dva body za dvě remízy. Hosté měli v úvodu mimořádně těžký los- Jemnicko a Chotěboř. Tu dokázali svěřenci trenéra Bureše porazit a mají tak po těžkém úvodu tři body. I dnes předvedl Herálec dobrý výkon, ale domácí byli na svého soupeře dobře takticky připraveni a i s potřebným štěstím zvítězili 1:0 a připsali si tak úvodní výhru tohoto ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod z obou stran

Začátek zápasu byl takticky svázaný, zejména domácí si dávali pozor na nebezpečné brejky hostů. Po úvodní oťukávané se začal více prosazovat Herálec a začal domácí přehrávat. Ale udeřit mohli jako první domácí. Mezi 20. a 30. minutou sel objevil ve výborné pozici M. Křikava a následně i D. Valenta, oba však ve svých šancích selhali. Po půlhodině bylo horko pro změnu před brankou domácího Adamce. Ten roh domácích nejprve vyboxoval, ale hosté vrátili míč zpět do ohně a J. Valenta svým odkopem z brankové čáry uchránil domácí od pohromy.

Úder domácích přišel hned na začátku

Druhá půle měla bleskový úvod. Ještě se ani nevrátili všichni diváci z bufetu a už se měnilo skóre - akci rozehrál Čuřík, který zatáhl míč po pravé straně, odcentroval a jeho nabídku si ve skluzu našel David Valenta 1:0. Skláři se po vstřelené brance ještě více zatáhli do obrany a hosté se do nich museli tlačit. Domácí obranu hodně zaměstnával nově příchozí Bojda. Ten byl také u velké příležitosti hostů. Vyhrál souboj s dvojicí Pohnětal- Karel a přistrčil Hamákovi, který však chytrým dloubákem jen těsně minul. Rozhodnout tak mohl v 83. minutě domácí střelec Křikava, který šel sám na Chybu, jenž v průběhu druhé půle nahradil v brance Herálce Flídra, ale vymýšlel kličku a o svoji příležitost přišel. To mohlo domácí mrzet v samotném závěru, kdy se do zakončení tlačil hostující J. Ptaszek. Toho však míč v rozhodující chvíli neposlechl a domácí tak vyválčili tři důležité body za výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Byli jsme na soupeře přichystaní.Herálec dnes hrál velice dobře a určitě by si alespoň bod zasloužil. My jsme měli proměnit šance na 2:0, hlavně příležitost Křikavy volala po góle. Můžeme být rádi, že nás Herálec zato v závěru nepotrestal vyrovnávací brankou..

TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Je to škoda, odehráli jsme dobré utkání, přesto odjíždíme bez bodu. První půlku jsme byli lepším týmem. Tam jsme se měli dostat do vedení. Po změně stran se hra vyrovnala a domácí nás z jedné šance potrestali. Mohli jsme v závěru zaslouženě srovnat, ale Honzovi Ptaczkovi to sjelo z nohy.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Klaus [-] , J. Valenta [-] , J. Pohnětal [-] , M. Karel [-] - P. Dvořák [-] , P. Čuřík [-] , L. Vodička [-] , L. Rezek [-] - D. Valenta [-] (88. M. Muzikář [-] ) , M. Křikava [-] (90. J. Štros [-] )

TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] (59. M. Chyba [-] ) - V. Uchytil [-] , O. Černý [-] (22. J. Bojda [-] ) , M. Ptaszek [-] (85. J. Hořínek [-] ) , J. Ptaszek [-] - P. Čejka [-] , F. Bureš [-] , J. Slováček [-] , P. Hamák [-] - M. Boháč [-] , M. Šusták [-]

ŽK: 31. D. Valenta , 65. P. Čuřík , 81. L. Vodička , 91. J. Štros , 92. J. Adamec - 30. J. Slováček , 42. J. Bojda , 71. J. Ptaszek , 80. M. Boháč , 88. P. Hamák . ČK: 84. P. Čuřík .
Hráči zápasu: L. Rezek - M. Šusták .
Místo: Světlá n/S. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.