0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš uspěla ve Velkém Meziříčí


Branky


0

Nováček z Meziříčí se minule slušně rozstřílel. Jenže ani čtyři úspěšné zásahy na body v Přibyslavi nestačily, a tak byla v jejich kabině nejspíš řeč o obranné činnosti. To dnešní soupeř Bíteš má obranu výsledkově o poznání lepší: Humpolec ji překonal jednou, Jaroměřice i s pomocí všech svatých vůbec. V podobném duchu se nesl i zápas v Meziříčí -  hosté spoléhali na dobrou obranu a když to šlo útočili.  Výsledkem je jim výhra 2:0 a prozatímní vedení v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bíteš se dostala lacino do vedení

Od začátku se hrálo ve vysokém tempu. Na domácí střídačce byl po jednozápasové absenci opět trenér Petr Munduch a na jeho svěřencích bylo vidět, že chtějí poprvé v KP vyhrát - začali velmi aktivně.  Velká Bíteš však s tím počítala a od začátku začala v pozorném defenzivním bloku, kterým se domácím nedařilo rozbít. Poprvé se jim tom alespoň částečně podařilo ve 12. minutě, kdy mladík Krčál zatáhl míč po straně, dával pod sebe na Lišku, ale míč do bezpečí uklidil pozorný L. Střecha. Domácí se i nadále snažili, jenže uhodilo na druhé straně. Běžela 26. minuta když domácí brankář Z. Simandl trefil  při výkopu hostujícího M. Ivančíka, ten posunul pohotově hlavou na Tomáše Dvořáka a bylo to rázem 0:1. Nečekaný úder sebral domácím vítr z plachet, hosté se naopak více semkli do obrany. Dařilo se jim důrazným přístupem kouskovat hru a domácí do konce poločasu do ničeho nepustili.

Bezradnost domácích a pojistka hostů

Do 2. půle vstoupili domácí se snahou rozrušit obranné šiky Bíteše pozměněnou hrou. Snažili se výše napadat a přinutit hosty k chybám. Do slibné příležitost se v 52. minutě dostával domácí Pokorný, ale v poslední chvíli mu míč ukopl Mucha. Jenže to bylo na dlouhou dobu vše. Obě strany hrály na hraně tvrdosti , k čemuž přispěl sudí Kučerík, který stejně jako v první půli hru dost pouštěl a netrestal ani zákroky, které si po tom volaly. Proto se ani na jedné straně šance nerodily. Rozuzlení  zápasu přišlo v 74. minutě. Po jedné z mnoha sporných situací se Bíteš dostala ke standardce, po které se k míči dostal jejich nejlepší  dnešní hráč T. Dvořák a po zemi překonal podruhé brankáře Simandla. Hosté zvýšili na rozdíl dvou branek a tím definitivně zlomili výsledek na svojí stranu. Bezradné Meziříčí se nedostalo ani ke korigování výsledku a Velká Bíteš si tak odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: Začali jsme aktivně, tak jak se od nás čekalo. Ale hosté přijeli s totální obranou, bránili v osmi a my jsme nepřišli za celý zápas na to, jak si s tím poradit. Jim to přineslo ovoce, ale bylo to za cenu antifotbalu, který se nemohl nikomu líbit. My byli opravdu bezradní a tým celkově podal špatný výkon. Nemohu ani určit nejlepšího hráče, žádného takového jsme dnes neměli..

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Velké Bíteše: Jsem spokojen s hrou i výsledkem. Domácí byli po celý zápas jakoby svázaní a bezradní, k čemuž jsme přispěli pozornou a kvalitní defenzívou. Ta zatím nebyla z naší strany zrovna ideální, ale dnes to kluci zvládli vzadu na jedničku!



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - L. Halámek [-] (50. D. Polák [-] ) , M. Souček [-] , J. Kafka [-] , M. Maloušek [-] (71. T. Brož [-] ) - P. Pokorný [-] , T. Bublan [-] (64. F. Mužátko [-] ) , J. Vítek [-] , D. Krčál [-] - V. Beran [-] , L. Liška [-]

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] (28. J. Bartošek [-] ) - P. Antoš [-] , L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , L. Střecha [-] - M. Ivančík [-] (78. T. Mrňa [-] ) , J. Horký [-] , T. Nekuda [-] , D. Rozum [-] (84. O. Bartošek [-] ) - O. Mucha [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 88. V. Beran , 89. L. Liška - 55. T. Nekuda , 76. T. Dvořák , 90. O. Mucha .
Hráči zápasu: T. Dvořák .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.