0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky hrály s rezervou Meziříčí bez branek


Branky


0

 Meziříčské béčko zřejmě platí nováčkovskou daň. Ve třech kolech dokázali jeho hráči pětkrát skórovat, ale vyneslo jim to jen jeden bod. Dnes navíc Benficu hostil nečekaný lídr tabulky, na podzim dobře hrající tým Okříšek. Ty mají sedm bodů z možných devíti, což je pro trenéra Cabúka jistě nad plán. Poslední tým tabulky přijel posílen o hráče Áčka a po většinu utkání udával tempo hry. Diváci se však žádné branky nedočkali a zrodila se tak remíza 0:0, jež je vzhledem k průběhu utkání ziskem pro domácí a ztrátou pro hosty, kteří mimo jiné hráli od 41. minuty přesilovku po vyloučení domácího Širokého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posílené Meziříčí hrálo aktivně

Utkání dosud neporažených domácích a hostů, kteří na první vítězství teprve čekají začalo opatrně.  Hosté přijeli posilněni o čtyři hráče A-mužstva se snažily kombinační hrou dostat domácí pod tlak. Domácí obrana však jejich pokusy pozorně ubránila. Hosté  se dostali k vážnějšímu ohrožení domácí branky ve 23.minutě, když Šuta střílel z 20 m, ale jeho rána šla těsně nad. Vzápětí se ze stejné vzdálenosti pokoušel Beran překvapit domácího L. Fialu, ale jeho střela skončila též těsně nad brankou. Stejný hráč měl další možnost ve 27. minutě, když po chybě domácí obrany  zůstal před Fialou sám, ale ten jeho pokus zneškodnil. Domácí, kteří se došancí dostávali jen sporadicky mohli odpovědět P. Dubským ve 37.minutě, ale jeho střela skončila jen na tyči hostující branky.  Ve 41. minutě přišla dílčí pohroma pro domácí, když byl po zákroku na Vítka vyloučen Ondřej Široký. 

Oslabení domácí byli překvapivě lepší

Ve druhém poločasu byli k překvapení všech diváků lepším mužstvem domácí, i přestože hráli jen o deseti. Hosté se nemohli v přesilovce dlouho k ničemu dostat a Fialovu branku ohrozili až v 57. minutě Kratochvílem, jehož střela skončila jen o málo vedle domácí branky. Domácí jak mohli tak útočili a nejvíce zahrozili v 83. minutě, když málem ztrhli vítězství na svoji stranu. Po rohu Rampíra se k  hlavičce prodral T. Dočkal. Ta však mířila jen do břevna branky, kterou hájil Rostislav Kruba. Domácí se i nadále snažili hrát aktivně a remízu proti dobře hrajícímu soupeři již udrželi.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Pro nás je to po tom průběhu cenný bod. Hosté byli posíleni hráči z Áčka a bylo to znát. Soupeř byl v první půli lepší navíc my hráli od 41. minuty v oslabení. Druhý poločas se hra paradoxně vyrovnala, hosté už tolik aktivitou nehýřili a my naopak svojí bojovností nahradili početní nevýhodu. Za to nasazení kluky chválím. S trochou štěstí jsme mohli i vyhrát, ale ta remíza je spravedlivější..

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: Před zápasem bych bod bral všemi deseti, po tom průběhu zápasu samotného si dovolím říct, že jsme dva body ztratili. První poločas byl od nás parádní a chybělo jediné - vstřelená branka. Celou druhou část jsme měli přesilovku, ale ta nám vůbec nešla. Přestali jsme hrát aktivně ve středu pole a jen nakopávali balony. Domácí naopak sehráli oslabení velice chytře a my jsme málem pak přišli i o ten jeden bod!



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , Z. Ryšavý [-] - M. Dočekal [-] , O. Široký [-] , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , J. Jůza [-] (84. R. Ryšavý [-] ) - V. Bastl [-] (60. L. Rampír [-] ) , M. Zeman [-] (46. O. Benda [-] )

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - V. Kratochvíl [-] , J. Kafka [-] , R. Šuta [-] , M. Souček [-] (70. D. Polák [-] ) - J. Vítek [-] (77. T. Bublan [-] ) , P. Pokorný [-] , T. Malec [-] , R. Vyskočil [-] - R. Durajka [-] , V. Beran [-] (59. L. Liška [-] )

ŽK: 72. L. Rampír , 85. M. Dočekal , 89. T. Dočkal - 82. P. Pokorný , 90. R. Vyskočil . ČK: 41. O. Široký .
Hráči zápasu: J. Brabenec - J. Vítek .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.