Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice přestřílely Herálec


Branky


0

Herálec bude spoléhat jako vloni na domácí hřiště. I v jediném letošním domácím zápase to potvrdil, když nastřílel Chotěboři tři branky. Venku však dvakrát prohrál bude tedy body z domácího prostředí potřebovat. A to nejen dnes, kdy hostil Moravské Budějovice. Ty jsou v opačné pozici: doma dvakrát prohrál a jedinou výhru si připsal v Havlíčkově Brodě. Diváci si tedy kladli otázku, zda domácí potvrdí můj dům - můj hrad, nebo hosté dokáží opět uspět venku? Nakonec platilo to druhé, Budějovice v Herálci vyhráli a potvrdili pikantní bilanci - venku stoprocentní, doma 0 bodů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pevnost padla hned po osmi minutách

Pokud chtěli domácí ukázat, že se na jejich hřišti bude hrát těžko, tak jak to ukázali s Chotěboří, pak měli rozhodně začít jinak. Hned v 8. minutě neuhlídali útok hostů po levém křídle, V. Dušek  se dostal k zakončení a neomylně prostřelil domácího M. Chybu - 0:1. Herálec se pak postupem času oklepal a začal mít herní převahu. Rezultovali z toho i šance. Nejprve M. Boháč dorážel ze dvou kroků, neuspěl však. Následoval pokus Bureše, ten ze šesti metrů branku přestřelil. Domácí měli i nadále navrch. Ve 38. minutě se objevilo v nebezpečném náběhu hned několik domácích hráčů, ale včas zasáhli hostující obránci. V závěru poločasu, konkrétně ve 43. minutě se do šance dostal ještě M. Šusták, ale hosté hubené poločasové vedení udrželi.

Nejprve domácí srovnali, pak však pustili Budějovice do trháku

Jak první půli začali dobře hosté, tak druhou část zahájili domácí. Po sedmi minutách se od postranní levé lajny protáh až do zakončení nejlepší hráč domácích M. Boháč a  srovnal na 1:1. Jenže nádech domácích měl jepičí život. Hned po dalším útoku hostů už zase Herálec prohrával. V 54. minutě poslal záložník hostů nadýchaný balón do vápna, ten se snesl až na břevno a pohotový L. Stehlík zasadil svojí dorážkou domácím nepříjemný direkt - 1:2. Opaření domácí se nestihli otřepat a bylo s nima ještě hůř. V 58. minutě přišel do vápna střílený trestňák a z následné skrumáže se hosté prosadili potřetí. Na 1:3 zvýšil V. Novotný. To byl pro domácí šok, ze kterého se do konce zápasu nedostali. Definitivní hřebík do herálecké rakve zatloukl v 86. minutě O. Busta, jenž zvyšoval už na 4:1 pro hosty. Domácím se ještě povedlo kuriozně výsledek zkorigovat. Při odkopu trefil hostující gólman Jelínek domácího V. Uchytila a jeho pozadí výsledek kosmeticky upravilo na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Nedá se říct, že bych byl zklamanej..Určitě jsme podali dobrý a bojovný výkon. I přes rychle obdržený gól jsme se vrátili do zápasu a měli zbytek poločasu ve své režii. Tam jsme měli minimálně vyrovnat! A když už vyrovnáme, tak se hloupou chybou zase sami srazíme dolů. Nehráli jsme špatně, ale s koncovkou jsme byli na štíru!

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Je to paradox - venku vyhráváme, doma prohráváme. Venku se k nám štěstí přikloní, doma nás opustí. Opět jsme měli kliku, hlavně v první půli, když nás soupeř pořádně zmáčkl. Poté co jsme odskočili na 3:1 tak jsme si to dobře hlídali a dovedli do vítězného konce. Teď to ještě přenést na domácí stadion :)



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Chyba [-] - V. Uchytil [-] , O. Černý [-] , J. Ptaszek [-] (68. J. Myška [-] ) , F. Bureš [-] (90. P. Čejka [-] ) - P. Hamák [-] , J. Slováček [-] , M. Šusták [-] , M. Kovář [-] - M. Boháč [-] , D. Okurka [-]

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - V. Novotný [-] (86. P. Benda [-] ) , K. Busta [-] , L. Stehlík [-] , M. Procházka [-] (60. M. Pařízek [-] ) - A. Svoboda [-] , O. Busta [-] , M. Šplíchal [-] , V. Dušek [-] - P. Benda [-] (67. R. Švanda [-] ) , T. Kopeček [-]

ŽK: 91. M. Boháč - 34. M. Procházka .
Hráči zápasu: M. Boháč - L. Stehlík .
Místo: Herálec. Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.