1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec zdolal Herálec


Branky


0

Domácí měli podobně jako Humpolačka, vlak jezdící po trati mezi Humpolcem a Havlíčkovým Brodem, pomalejší rozjezd v soutěži. Ale po úvodní remíze a prohře se zdá, že si to v Humpolci začoíná sedat. A to zejména v ofenzivní řadě. Humpolec dokázal v posledních dvou kolech nastřílet úctyhodných deset branek, což jim vystřílelo 4 body! Tuto útočnou smršť se dnes chystal zastavit Herálec, který však neoplývá úplně takovou formou jako v loňské sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v úvodní části ničeho nedočkali

Hosté mají i přes nevalné výsledky zkušený tým a to také v prvním poločase v Humpolci potvrdili. Svým agresivním přístupem nepouštěl domácí, kteří se tak uchylovali do neúspěšně nakopávaných míčů, do kombinační hry a držel je v uctivé vzdálenosti od svého brankáře M. Chyby. Herálec byl i mírně lepší ,ale i Humpolec od minulého kola předvádí zlepšenou obrannou hru, a tak se diváci v prvním poločase větší příležitosti na jedné či druhé straně nedočkali a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

O vítězství domácích rozhodl Kubíček

Ve druhém poločase se domácí hra přece jen zklidnila, humpolečtí přestali nakopávat míče a začali svojí kombinační hrou soupeře přehrávat. Humpec díky tomu začal určovat tempo hry a brzy se dostavily i šance. Po dobré souhře se do příležitosti dostal J. Pikl a po něm i F. Kubíček, ale oběma chyběla přesnost v zakončení. Zhruba po hodině času se do zakončení dostal na dvakrát i D. Maršík, jeho hlavičky však mířily nad. Domácí příznivci si tak na rozhodující branku museli počkat až do 74. minuty.  Domácí zahrávali roh, míč se dostal k  J. Piklovi a ten centrem našel Filipa Kubíčka, který hlavou trefil přesně k tyči - 1:0.Hosté po obdržené brance vsadili vše na útok a několikrát se tlačili do zakončení, jenže domácí v závěru podržel T. Kříž a i díky němu si Humpolec připsal druhé vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Kvalitní soupeř z Herálce, který má zkušené borce z vyšších soutěží byl první poločas velmi nepříjemný svojí agresivní hrou. My jsme po přestávce konečně začali hrát, co jsme chtěli a rozhodli. Hosté z Herálce se po obdržené brance zlepšili, ale na závěr nás Kříž podržel!

TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Domácím musím poblahopřát k zasloužené výhře. My jsme ještě dokázali sehrát poměrně vyrovnanou první půli bez větších šancí na obou stranách, ale v druhém poločase už domácí na hřišti dominovali, jednu z našich chyb potrestali a my odjeli bez bodu..Doma s Jaroměřicemi už musíme zabrat!



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Maršík [-] , D. Procházka [-] , T. Kopic [-] , J. Málek [-] - D. Alt [-] , O. Tomovič [-] , J. Skryja [-] , L. Bláha [-] (67. M. Kratochvíl [-] ) - F. Kubíček [-] (88. M. Podoba [-] ) , J. Pikl [-]

TJ Sokol Herálec
M. Chyba [-] - V. Uchytil [-] , O. Černý [-] , J. Ptaszek [-] (25. P. Čejka [-] ) , F. Bureš [-] - M. Boháč [-] , M. Šusták [-] , J. Slováček [-] , P. Hamák [-] - D. Okurka [-] , J. Bojda [-]

ŽK: 76. J. Málek - 27. F. Bureš , 55. J. Slováček , 58. D. Okurka .
Hráči zápasu: T. Kopic , O. Tomovič - M. Boháč .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - Porupka, Šrámek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.