1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Jaroměřicích skončilo remízou


Branky


0

Do Jaroměřic dnes dorazili Moravské Budějovice a to znamená jediné - dnes se hrálo derby! Týmy jsou sousedy jak v regionu, tak v tabulce. Čekal se tedy vyrovnaný fotbal s patřičným nábojem. Že je derby třaskavou událostí, tak to se naplno ukázalo ve druhém poločase. K vidění bylo mnoho tvrdých zákroků a nervózních situací, ve kterých nebyla nouze  o ostrá slova. Branky padaly pouze v prvním poločase a diváci se vítěze nedočkali, zrodikla se totiž remíza 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod a pak po jedné brance na každé straně

Úvodní čast tradičního derby přinesla vyrovnaný a opatrný fotbal. DOmácí se snažili prosadit kombinačně, kdežto ho spoléhali na dobrou obranu a rychlé kontry. Budějovice také sázely na standardky. První větší šanci si připravili domácí. D. Hověz prostrčil na naběhnutého Čermáka, jenž postupoval sám na brankáře J. Kloudu. Ten však slabý pokus domácího hráče zneškodnil. Poté Kloudu vyzkoušel F. Svoboda, a však také neuspěl. Co se nepovedlo domácím, to zvládli hosté ve 29. minutě. Dlouhý aut T. Kopečka našel Libora Stehlíka a ten hlavou otevřel skóre - 0:1. Jaroměřice mohly vzápětí srovnat, jenže P. Čermák trefil jen břevno. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali ve 37. minutě. Hověz odcentroval zprava, R. Hruška vypálil a vyražený míč uklidil do branky Miloš Neumann - 1:1. Poločasový výsledek tak odpovídal obrazu hry.

Druhá část byla hodně vyhecovaná, sudímu se utkání vymklo

Do druhé půle vstoupili domácí se snahou ztrhnout vítězství na svoji stranu. Zatlačili Budějovice k jejich brance, žel nedařilo se jim v zakončení. Nejdříve šli dva na jednoho Svoboda s Hovězem, ale druhý jmenovaný trestuhodně netrefil odkrytou branku z malého vápna! Hosté se snažili odpovědět trestňákem T. Kopečka, míč však branku Klubala těsně minul. Postupem času přibývalo nervozity a na hřišti se přiostřilo. Místo gólových šancí byly k vidění tvrdé zákroky, po nichž občas zavoněla sádra. Ve vyhecované koncovce ještě mohl rozhodnout domácí J. Urbánek, ale z první těsně přestřelil. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: První část byla opatrná a skončila zaslouženou remízou. V té druhé se přiostřilo, my nerozhodli z jasných šancí a tím pomohli závěr tak zdramatizovat. Rozhodčí derby nezvládl, pokud by hru zkrotil nějakou tou červenou kartou, tak bychom se nedočkali tak vyhroceného závěru, včetně ostrého zákroku našeho Karáska, který vzbudil asi nejvíce emocí..

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: První poločas se hrál pohledný fotbal. My šli do vedení, pak jsme ovšem udělali fatální hrubku a domácí nás po zásluze potrestal. Po změně stran se derby vyhrotilo, některé zákroky domácích byly dle mého názoru za hranou. Po jednom takovém skončil náš hráč v nemocnici. Remíza jinak asi spravedlivá, bod bereme..



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - Z. Karásek [-] , J. Urbánek [-] , F. Svoboda [-] , D. Karásek [-] - M. Hutař [-] , D. Hověz [-] , P. Čermák [-] , M. Křivánek [-] - M. Neumann [-] , R. Hruška [-] (84. Z. Melán [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - D. Šibor [-] (89. P. Šťastný [-] ) , K. Busta [-] , L. Stehlík [-] , A. Svoboda [-] (80. M. Procházka [-] ) - R. Švanda [-] , M. Šplíchal [-] , M. Pařízek [-] , O. Busta [-] - T. Kopeček [-] , J. Benda [-]

ŽK: 19. Z. Karásek , 65. R. Hruška , 69. M. Hutař , 78. D. Karásek - 15. M. Šplíchal , 18. T. Kopeček .
Hráči zápasu: M. Křivánek - L. Stehlík .
Místo: Jaroměřice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.