2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Meziříčí porazilo Světlou a stoupá tabulkou


Branky


42. T. Bublan , 79. J. Dufek
0

Druhým sobotním utkáním byl souboj Velkého Meziříčí B a Světlé nad Sázavou. Domácí tým trenéra Munducha se rozehrál k dobrým výkonům, založených na pozorné obraně s jistým Krubou v brance. Na výsledcích je to znát a Meziříčí pomalu a jistě směřuje do nejvyšších pater tabulky. To Světlá má opačný problém, dva zápasy již nevyhrála, naposled zarmoutila domácí fandy s Jaroměřicemi, a bodový půst ji srazil až na 12. příčku. A ani dnes se Světlá žádný bod nepřipsala, Velmez vyhrál 2:0 a poskočil na 3. místo. Skláři potřetí v řadě prohráli..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na umělé trávě trápil oba týmy vítr

Zápas se hrál kvůli rekonstrukci trávníku na umělé trávě, což se minimálně v úvodu na obou týmech podepsalo. Hra byla i díky nevyzpytatelnému větru rozháraná a nepřesná. Přesto již ve 3. minutě domácí zahrozili. F. Mužátko zatáhl dobře míč, dal pod sebe na volného V. Berana, který však zakončil vedle. Pak vidělo minimum diváků boj ve středu pole, ovlivněný již zmíněným větrem. Po půl hodině hry se domácí dostali pod tlak standardních situací hostí. Světlá rozehrávala od 32. minuty čtyři rohy v krátké době za sebou a Rostislav Kruba v brance domácích se měl co ohánět. Nebezpečný byl hlavně robustní J.Valenta. Domácí tomuto krátkému tlaku odolali a sami udeřili. Nejprve ještě neuspěl ve 38. minutě J. Vítek, jenž nepřesně dorážel střelu V. Berana, ale o pár minut později se už hlouček domácích příznivců dočkal. Ve 42. minutě pohotově vypálil V. Beran a míč za Adamcova záda doklepl Tomáš Bublan - 1:0. Tato branka do šatny znamenala poločasové vedení Benficy.

Po větru hrající domácí si vytvořili územní převahu

Druhý poločas začalo Meziříčí s větrem v zádech a na dění na hřišti to mělo vliv. Domácí získali převahu a několikrát nebezpečně zahrozili. Aktivní byl hlavně Bublan, který několikrát dobře potáhl balón a nahrávkami pod sebe hledal svoje volné spoluhráče. Nejblíže ke gólu z toho hostitelé byli ve 74. minutě, jenže nekvalitním zakončením se o druhou branku prozatím připravili. Dočkali se až v 78. minutě. Akci rozjel T. Malec, našel M. Nevorala, který zatáhl balón hluboko do šestnáctky a přihrál pod sebe na malé vápno. Tam našel střídajícího Jaroslava Dufka, pro kterého již nebyl problém skórovat - 2:0. Hosté se ještě snažili s výsledkem něco udělat. DO nejslibnější příležitosti se v 8. minutě dral M. Křikava, ale dobře zasáhl domácí obranný pilíř M. Souček. Meziříčí tak již po několikáté vyhrálo s nulou vzadu, tentokrát porazilo Světlou 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: Jsem spokojen s výsledkem a hlavně s předvedenou hrou, především s defenzivou. Opět jsme soupeře pustili jen do minima šancí, které celkem v klidu skvělý Kruba zlikvidoval. Tým si osvojil systém, který nám přináší úspěchy a zasloužené výhry.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Nejsme zvyklý na umělku, navíc dnes foukalo. Ale na podmínky se vymlouvat nechci, byť domácí měli očividně větší herní praxi s umělou trávou. Udělali jsme individuální chyby v obraně a dvakrát inkasovali. A jelikož jsme z našich šancí po standardních situacích neskórovali, odvezli jsme si prohru..



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - L. Halámek [-] , M. Souček [-] , M. Maloušek [-] (70. J. Dufek [-] ) , T. Malec [-] - M. Nevoral [-] (83. R. Kurečka [-] ) , T. Bublan [-] , J. Vítek [-] , F. Mužátko [-] (76. H. Ráček [-] ) - P. Pokorný [-] , V. Beran [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - P. Dvořák [-] , J. Valenta [-] , J. Pohnětal [-] , M. Karel [-] - P. Čuřík [-] , L. Vodička [-] , J. Klaus [-] , M. Křikava [-] , L. Rezek [-] (33. M. Muzikář [-] ) - M. Petřík [-]

ŽK: 34. M. Maloušek , 86. R. Kurečka - 37. J. Valenta .
Hráči zápasu: M. Souček , T. Bublan - J. Valenta .
Místo: V. Meziříčí - UT. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - Čepl, Svoboda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.