Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav přejela Herálec


Branky


0

Do Přibyslavi dnes zavítal poslední Herálec. Domácí našli v posledním domácím zápase opět mušku a nadělili brodské rezervě šest branek. Minule to však venku Přibyslav nepotvrdila, když prohrála v Žirovnici. O to víc s domácí chtěli předvést proti aktuálně poslednímu týmu, který z osmi odehraných kol sedmkrát prohrál. A Herálec prohrál i poosmé - v Přibyslavi "slízl" šestku. K vidění bylo zbytečně vyhrocené utkání se spoustou branek a diváci se nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herálec byl v první části vyrovnaným partnerem

První poločas nabídl vyrovnanou partii, se spoustou šancí na obou stranách. Jako první zahrozili hosté, hned v 5. minutě postupoval sám na branku M. Šusták, který orazítkoval pravou tyč domácí svatyně. Domácí ukázali hostům co je to produktivita za dvě minuty. Po standartní situaci T. Musila sklepl Miloš Krčál míč na Jaromíra Vopršala a bylo to 1:0. V 15. minutě opět zahrozili hosté, to když vykopával po hlavičce Martina Cestra Vykoukal míč z brankové čáry. Ve 27. minutě sklepnul L. Adamec míč na Martina Strašila a domácí se mohli znovu radovat – 2:0. Zbytek poločas se dohrál ve vyhrocené atmosféře. Hosté neunesli nepříznivý vývoj, hodně přitvrdili a začali zbytečně dohrávat veškeré akce. Nutno podotknout, že sehráli v prvním poločase v poli vyrovnanou partii a výsledek 2:0 neodpovídal dění na hřišti.

 

 

Hosté nedokázali snížit, tak je domácí dorazili

 Úvod druhého dějství tentokrát patřil domácím. Hned ve 48. minutě zvyšoval opět po standartní situaci Matěj Vopršal na 3:0. V rozmezí 50. a 55. minuty rozehrával Herálec 7 rohových kopů, ze kterých branka nepadla, i když visela ve vzduchu. Od té doby byl Herálec v křeči a k výraznějšímu ohrožení domácí branky nedošlo. Zato domácí hrozili z rychlých brejků, z nichž tři proměnila. Na 4:0 zvyšoval v 67. minutě po pěkné akci Pavel Škacha. Pátou branku přidal za dvě minuty Michal Jaroš a konečnou podobu výsledku dal střídající Stanislav Pochop v 84. minutě6:0! Domácí diváci tak mohli odcházet ze stadionu opět spokojeni – minule viděli šest gólů do sítě brodského béčka, tentokrát si to samé odvezl Herálec..



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Skóre vypadá jednoznačně, ale zápas dlouho takový nebyl. Hosté měli velkou snahu i třeba za stavu 0:3 se zápasem ještě něco udělat. Navíc za stavu 1:0 měli slibné šance, pokud by tam uspěli, zápas by vypadal jinak. My jsme byli maximálně efektivní, většinu šancí jsme zakončili gólem

TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Začátek byl slibný, měli jsme dvě slibné šance, které jsme nevyužili a to nás trochu nalomilo. Začali jsme diskutovat s rozhodčím, strkat se s domácími a nesoustředili na fotbal. A i když jsme si to o poločase vyříkali, tak druhé dějství bylo zcela v režii Přibyslavi a my nakonec inkasovali šestkrát..



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Vopršal [-] (35. M. Ondra [-] ) , M. Strašil [-] , T. Musil [-] (64. M. Rosický [-] ) , J. Flekal [-] - M. Jaroš [-] (79. S. Pochop [-] ) , M. Krčál [-] , M. Vopršal [-] , L. Vykoukal [-] - L. Adamec [-] , P. Škacha [-]

TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] - O. Černý [-] , V. Uchytil [-] , J. Ptaszek [-] (59. J. Bojda [-] ) , F. Bureš [-] (77. J. Myška [-] ) - M. Cestr [-] , M. Šusták [-] , J. Slováček [-] , P. Hamák [-] - D. Okurka [-] (54. J. Hořínek [-] ) , M. Boháč [-]

ŽK: 21. P. Škacha , 34. T. Musil - 21. D. Okurka , 22. M. Boháč , 30. M. Cestr .
Hráči zápasu: P. Škacha , M. Krčál .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dvořák Jan - Fridrichovský, Beneš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.