5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko nadělilo brodské rezervě bůra


Branky


0

Hlavním hracím dne 10. kola KP Vysočiny je neděle, ale dnes se na dvou stadiónech servíroval předkrm. Jeden z těchto duelů se hrál v Jemnici. Domácí Jemnicko, hájící podzimní neporazitelnost, přivítal nováčka z Havlíčkova Brodu, rezervu místního Slovanu.Ten se herně v přeboru neztrácí, ale za svou nezkušenost platí značnou nováčkovskou daň a nachází se na předposlední příčce tabulky. A přesně v tomto duchu se nesl i dnešní mač. Hosté hráli, kombinovali ale do zakončení nechodili. To domácí ano, hostující síť rozvlnili celkem pětkrát a v pohodě zvítězili 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rekordní úvod domácího Morkuse

Domácí měli vstup do utkání jako hrom a kdo se zdržel u kiosku s pivem, neměl šanci úvodní branku vidět. Ihned po úvodní rozehrávce se dostal míč po ose L. Morkus - T. Bastl - Z. Koutný až zpět k prvně jmenovanému a ten zkusil přehodit z 20 metrů hostujícího brankáře. No a jelikož stál M. Beránek dál od své branky a ještě asi počítal diváky, tak Luboši Morkusovi jeho pokus vyšel a ve 25 vteřině otevřel skóre - 1:0! Hosté tak prohrávali, než se stihli rozkoukat a na úvodu se to podepsalo. Aktivita byla větší měrou na kopačkách domácích a jejich snaha přinesla brzy další ovoce. Po dvaceti minutách hry byl na hranici hostujícího vápna faulován P. Tesař a z následného přímáku se parádně k tyči trefil Miloš Netrda a ve 22. minutě upravil na 2:0. Hosté se pak snažili s výsledkem něco udělat a začali hrát aktivně. Ale jejich všechny akce končili deset metrů před vápnem Jemnicka. To naopak do vápna chodilo a hned ve 27. minutě udeřilo potřetí. L. Morkus potáhl balón po levé straně, stříleným centrem našel Oleksandra Frechku a ten zvýšil již na 3:0. Další slibnou akci si připravil domácí M. Netrda, jenž postupoval za necelých pět minut sám na Beránka, ale jeho střela na zadní tyč šla těsně mimo. Stejně dopadl i O. Frechka ve 41. minutě, kdy po průniku agilního Morkuse odmítl v jasné pozici zatlouct čtvrtý hřebík do brodské rakve. Slovan se do jediné větší příležitosti dostasl až ve 43. minutě. A. Rokos postupoval po chybě domácí obrany sám na V. Kopečka, jenž však soupeře dokázal eliminovat.

Ve druhé půlce tempo opadlo

Po změně stran byl k vidění na obou stranách spíše podprůměrný fotbal. Domácí ukolébáni vysokým vedením polevili, hosté bez vidiny bodového zisku již také nebyli tak aktivní. Diváci tak dlouho viděli fotbal plný nedůrazu a nepřesností, bez většího vzruchu před oběma brankáři. Větší událost se tak odehrála až v 76. minutě, to když zpoza vápna pálil střídající F. Kříž. Ale branek se diváci přece jen dočkali. V 77. minutě rozjel akci Netrda, ten odcentroval z pravé strany a Luboš Morkus z voleje navýšil na 4:0. Konečnou podobu výsledku dal nestárnoucí Jiří Anděl, který dotáhl do gólové podoby akci P. Tesaře - 5:0. Jemnicko si tak připsalo jednoznačnou výhru a minimálně do zítřka vystřídalo Velkou Bíteše na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra Jemnicka: Začali jsme parádně a snad nejrychlejším gólem otevřeli skóre. To vývoj poznamenalo, my se uklidnili a pak přidali další branky. A i když se Brodu nedala upřít snaha, tak jejich hra nebyla nebezpečná. Za výhru jsme samozřejmě rádi, zase jsme na Bíteš vytvořili tlak :)

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ondřej Pavlas, předseda Slovanu Havlíčkův Brod: Dnes jsem byl v roli zastupujícího trenéra a i přes vysokou prohru nebudu až zase tak kritický. Samozřejmě začátek byl tragickej, inkasovaný gól ve 30 vteřině jinak označit nejde. Ale během zápasu jsme hráli aktivně, byli jsme více na balóně. Kombinovali jsme sice hezky, ale nechodili do šestnáctky a nevytvářeli si brankové příležitosti. A bez toho góla nedáte.. Zkušení domácí naopak předvedli, jak si šance připravit a následně využít!



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Š. Tobolka [-] , M. Máca [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] (78. J. Liška [-] ) , P. Tesař [-] , Z. Koutný [-] - O. Frechka [-] (56. F. Kříž [-] ) , L. Morkus [-] (78. J. Anděl [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - D. Fikar [-] , V. Halák [-] , K. Svoboda [-] , J. Molák [-] - M. Hübner [-] (46. L. Burjetka [-] ) , T. Nedvěd [-] , T. Vendl [-] , D. Hejkal [-] (61. M. Báča [-] ) - A. Rokos [-] , J. Horn [-]

ŽK: 59. Š. Tobolka - 29. K. Svoboda , 60. L. Burjetka , 75. V. Halák , 78. T. Nedvěd .
Hráči zápasu: Š. Tobolka , L. Morkus - A. Rokos .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - Kůrka, Holub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.