3:1
(2:0)
90. V. Beran
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neporazitelnost Meziříčí skončila v Moravských Budějovicích


Branky


0

Deváté Moravské Budějovice prožívají bodově hubené období, neboť již 4 kola nevyhrály, naposled remízovaly ve vyhecovaném derby v Jaroměřicích. A dnes je nečekala žádná procházka růžovým sadem. Přijelo oživení soutěže - meziříčské béčko. Benfica trenéra Munducha se pozornou obranou a kvalitní hrou prokousala až pod samý vrchol přeboru, momentálně je s 15 body na 4. místě. Naposledy prohrála v kole třetím a hlavně - od té doby dostala v šesti zápasech jen dvě branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dokázali dvakrát prosadit

Po úvodním náporu hostí se do vedení dostali domácí, když v 6. minutě Tomáš Kyzlink z pravé strany našel na penaltě volného Vojtěcha Duška, který z první poslal míč pod břevno - 1:0. O chvíli později prodlužoval na malém vápně O. Busta hlavou trestný kop T. Kyzlinka, ale tentokrát byl hostujicí brankář na místě. Další spolupráce bratří Bustů skončila hlavičkou O. Busty nad branku. Po půlhodině hry se dostali do rychlého úniku M. Pařízek s L. Stehlíkem, jenž však napálil pouze nohy padajícího brankáře.  Další branky se diváci dočkali ve 36. minutě, kdy O. Busta idálně poslal do úniku Libora Stehlíka, ten nadvakrát překonal Simandla a určil, že domácí půjdou do kabin s dvoubrankovým náskokem - 2:0.

Brankář Kruba nastoupil do pole a hru hostů oživil

Druhý poločas zahájili aktivněji hosté, střelou pod břevno se prezentoval E. Smejkal, ale Jelínek ji bravurně vyrazil na roh. Poté se hra rozkouskovala zbytečnými fauly a nic pohledného k vidění nebylo. Závěr utkání však přinesl ještě dvě branky a to v 77. minutě, kdy se Ondřej  Busta dostal svým důrazem na malem vápně k míči , bodlem ho poslal do sítě a navýšil již na 3:0. Domácí brankář Jelínek přišel o vychytanou nulu v poslední minutě, kdy po chybě domácí obrany skóroval Vlastimil Beran, jenž těžil z nahrávky obvyklého brankáře hostí, dnes však střídajícího hráče v poli, Rostislava Kruby - 3:1. Dlouhá šňůra neproher Meziříčí tak skončila v Moravských Budějovicích.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Za vítězství jsem rád, po pravdě mi spadl kámen ze srdce. Moc se nám v poslední době nedařilo a potřebovali jsme uspět. Jenže na druhou stranu jsme měli takovou všelijakou sestavu- pár kluků jsem měl zpět po zranění nebo trestech, ale zase mi jich kvůli tomu samému několik vypadlo. O to víc jsem rád, že jsme výsledkově rozjetého soupeře zkrotili!

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Velkého Mezičí B: Dneska se nám utkání nepovedlo. Nedařilo se nám v kombinaci, v soubojích jsme byli pozdě a nepřálo nám ani štěstí - takovej den blbec.. To nás ještě Simandl párkrát podržel. Krubu jsem vyzkoušel v poli, vím, že má výbornou kopací techniku. Vypracoval dvě šance, z toho jednu gólovou, možná jsem ho tam měl poslat dřív...



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - A. Svoboda [-] , K. Busta [-] , L. Stehlík [-] - T. Kyzlink [-] (75. R. Švanda [-] ) , V. Dušek [-] (88. P. Šťastný [-] ) , O. Busta [-] (85. M. Procházka [-] ) , M. Šplíchal [-] , M. Pařízek [-] - T. Kopeček [-] , J. Benda [-]

FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - M. Souček [-] , M. Maloušek [-] (46. J. Dufek [-] ) , J. Kafka [-] , T. Malec [-] - T. Bublan [-] , E. Smejkal [-] (73. F. Mužátko [-] ) , M. Nevoral [-] , J. Vítek [-] - V. Beran [-] , L. Liška [-] (83. R. Kruba [-] )

ŽK: 60. K. Busta , 65. T. Kyzlink - 64. J. Kafka , 77. M. Souček , 83. M. Nevoral .
Hráči zápasu: L. Stehlík , O. Busta - T. Malec .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - Nejedlý, Škorpík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.