J. Dufek 31.
1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec uspěl ve Velkém Meziříčí


Branky


31. J. Dufek - 27. D. Šerý , 51. J. Pikl , 85. J. Pikl , 86. R. Dalík
0

Dalším atraktivní podívanou slibovalo jistě utkání meziříčské Benficy a Humpolce. Loňský lídr tabulky přijel prověřit formu nováčka. Ale nenechme se mýlit, ten nováček totiž předvádí zkušený fotbal, který mu nese ovoce. Je to zřejmé i při pohledu do tabulky, oba dnešní soupeře dělí jediný bod - domácí jsou pátí a hlavu zvedající Humpolec je již třetí. Duel samotný vyšel výsledkově lépe hostům, kteří vyrovnané skóre i dění na hřišti zlomili ve svůj prospěch před polovinou druhé půle a vyhráli nakonec v Meziříčí 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tempu hrající duel nabídl poločasovou remízu

V Meziříčí se dnes hrálo do začátku ve vysokém tempu. Až do 20. minuty se podobně hrající celky vzájemně pozorně hlídali a pouštěli se jen k nákopům, které ani jednu branku neohrozili. Hru od vápna k vápnu rázně utnula až 27. minuta. Za obranu dostal míč po dobrém náběhu T. Kopic, dal balón pod sebe a Daniel Šerý již neměl problém otevřít skóre - 0:1. Benficu obdržený gól nesrazil a domácí naopak přitlačili na pilu. Vynutili si souvislejší tlak, ze kterého v 31. minutě rezultovalo vyrovnání. Nejprve ještě nevyužil V. Beran pobídku od M. Nevorala. Ale pak důrazný L. Liška vybojoval míč pro Jaroslava Dufka a ten srovnal na 1:1. Po zbytek první půle byla k vidění opět hra mezi vápny a oba brankáři nic ožehavého řešit nemuseli.

Domácí své šance nevyužili, Humpolec si pak v přesilovce poradil

Po změně stran začali aktivněji domácí. Jejich nástup jim vynesl sílící tlak, ze kterého však nic nevytěžili. Ve 48. minutě neuspěl L. Liška, poté přišla série rohů a po tom posledním měl v 50. minutě gól na hlavě J. Vítek, který však svoji velkou příležitost nezužitkoval. Naopak z protiútoku se narodil přímý kop, jenž parádně využil Jiří Pikl a poslal Humpolec do vedení - 1:2. To byl jeden ze zlomových okamžiků zápasu. Po něm se Meziříčí vrhlo do ofenzívy a soupeře opět přitlačilo. Humpolec však odolal a sám vyrážel do otevřené obrany Benfici. Jedna taková situace přinesla i další důležitý moment. V 65. minutě rozehráli domácí standardku tak nepovedeně, že hosté šli do rychlého kontru, M. Souček zatáhl jako poslední za záchrannou brzdu a uviděl oprávněně červenou kartu. Přesilovka posadila Humpolec na koně. Několika rohy si vynutili územní převahu. Tu sice ještě domácí přežili, ale jelikož se i v deseti cpali dopředu, zůstaly jejich zadní vrata dokořán otevřená a to byla voda na humpolecký mlýn. V 85. minutě přidal pojistku Jiří Pikl - 1:3. Za minutu později dal definitvní podobu výsledku Radim Dalík a upravil na konečných 1:4. Pro domácí možná až krutý výsledek, hra totiž byla dlouho vyrovnaná.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: Myslím ,že výsledek neodpovídá dění na hřišti. Dlouho to byl spíše remízový zápas, my jsme měli velké možnosti z kraje druhé půle ztrhnout vedení na naši stranu. Neuspěli jsme a naopak z následné akce sami inkasovali. Kopic to trefil výborně! To plus vyloučení Součka zápas rozhodlo. Pak jsme nezalezli ,není to náš styl - chtěli jsme bodovat, a odnesli to výsledkem 1:4.

AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: V první půli to byl oboustranně opatrný fotbal, nevěděli jsme co bude soupeř hrát. Přesto se ujali vedení, které nám však nevydrželo dlouho. Ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb a větší aktivita našich hráčů nesla ovoce. Přežili jsme na úvod šance domácích a pak udeřili Piklem. Další branky jsme pak přidali z přesilovkových brejků. Celé mužstvo si za druhou půlku zaslouží pochvalu !



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - J. Dufek [-] (58. D. Krčál [-] ) , T. Malec [-] , D. Polák [-] (58. M. Souček [-] ) , L. Halámek [-] - P. Pokorný [-] , M. Nevoral [-] , J. Vítek [-] , T. Bublan [-] - V. Beran [-] (80. F. Mužátko [-] ) , L. Liška [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Procházka [-] , D. Alt [-] , J. Málek [-] , D. Maršík [-] - J. Skryja [-] , T. Kopic [-] (78. M. Kratochvíl [-] ) , J. Pikl [-] , D. Šerý [-] - R. Dalík [-] (88. M. Podoba [-] ) , F. Kubíček [-] (88. A. Beránek [-] )

ŽK: 16. D. Polák - 54. J. Pikl , 61. D. Alt . ČK: 65. M. Souček .
Hráči zápasu: T. Bublan - J. Skryja , J. Pikl .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Jan - Holub, Čamra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.