Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná zničila Moravské Budějovice osmi góly, střelec Szabó udeřil pětkrát


Branky


0

Třízápasovou neporazitelnost a poklidnou pozici ve středu tabulky dnes přijely hájit Moravské Budějovice na hřiště do Stáje. Domácí Sapeli Polná naopak chtěli složit reparát za nepovedené vystoupení ve Světlé nad Sázavou, kde skončila série jejich úspěchů. A povedlo se jim to na podtrženou jedničku! Moravským Budějovicím uštědřili pořádný výprask - vyprovodili je výsledkem 8:0...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná po úvodní čtvrhodince dvakrát udeřila, pak šel navíc pod sprchy Kopeček

Sapeli vstoupili do utkání aktivně několika kombinacemi, ale finální přihrávka selhala. V 5. minutě se prezentovali hosté parádní střelu zpoza šestnáctky, Petr Koubek v bráně domácích vyrazil střelu na roh. V 17. minutě poslal do šestnáctky soupeře dlouhý centr Petr Takács, do vzdušného souboje s gólmanem hostí šel J. Szabó a míč propadl až do sítě – 1:0. Ve 20. minutě postupovali na jednoho obránce F. Dvořáček a J. Szabó, míč si vyměnili a Jakub Szabó zvýšil na 2:0. V 36. minutě přišel další důležitý moment: obraně hostí unikal P. Barák, byl zezadu faulován Tomášem Kopečkem, jenž byl následně vyloučen. Následující standardku dobře rozehrál F. Dvořáček, ale příležitost J. Szabó zmařil gólman Jelínek. Do kabin se tak šlo s dvoubrankovým náskokem domácích.

Galapředstavení J. Szabó

Druhou část začali domácí opět aktivně. Hned ve 46. minutě sebral obránci hostí míč P. Barák a při jeho úniku se opět vyznamenal gólman Jelínek. V téže minutě se již měnilo skóre, po rohovém kopu F. Dvořáčka vypálil M. Špendlíček a těsně před gólmanem ještě změnil směr střely Jakub Szabó - 3:0. V 52. minutě  následoval dlouhý sprint M. Zamazala a přesná přihrávka na volného J. Szabó a ten zkompletoval hattrick– 4:0. Domácí byli při chuti a i nadále na hosty tlačili. V 63. minutě se jim vydařila další kombinace. Míč šel po ose Vacek - Barák- opět Vacek, jehož závěrečná střela se mezi tyče nevešla. O čtyři minuty připravil Petr Barák další šanci, tentokrát pro O. Záškodu. V 72. minutě vstřelil pátou branku utkání po úniku z poloviny hřiště opět J. Szabó – 5:0. V téže minutě vyzval Petr Takács ke skórování P. Baráka, jeho bomba šla nad břevno. V 80. minutě uvolnil F. Dvořáček koho jiného než J. Szabó a ten završil svoji one man show pátou brankou v utkání a zvýšil již na 6:0. O minutu později vyslal J. Vacek uličkou mezi beky Filipa Dvořáčka, ten obešel i gólmana a upravil  na 7:0. Dvě minuty před koncem zatloukl osmý hřebík do hostující rakve Patrik Fišer po přihrávce F. Dvořáčka, zápas tak skončil výpraskem hostí 8:0!!



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: První půle byla od nás nemastná, neslaná a tak jsme se plně koncentrovali na druhou půli a přesilovku v ní. A však naši hráči druhou půli zvládli na jedničku a potěšili jednak svoje příznivce ,a jednak sami se sebe. Při vší úctě k soupeři,dnes byla desítka hodně blízko.

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Utkání jsme začali dobře a prvních deset minut byli lepší .Pak jsme však po našich chybách dvakrát inkasovali a navíc přišli o vyloučeného Kopečka. Definitivně nás zlomil úvod druhé půle. Nejprve jsme dostali smolný třetí gól a hned po něm přišel čtvrtý, při kterém sehrál hlavní roli pomezní rozhodčí. Ten chvíli mával ofsajd, kluci přestali hrát a on dal praporek dolů...Za tohoto stavu jsme se položili a skóre se zastavilo tam, kde se zastavilo a to Jelínek ještě pár tutovek lapil..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Takács [-] , M. Zamazal [-] , P. Tržil [-] , J. Šebesta [-] - O. Záškoda [-] (71. P. Fišer [-] ) , F. Dvořáček [-] , M. Špendlíček [-] , J. Vacek [-] - P. Barák [-] , J. Szabó [-] (84. J. Lokvenc [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - L. Stehlík [-] , K. Busta [-] (75. P. Šťastný [-] ) , A. Svoboda [-] - V. Dušek [-] (67. R. Švanda [-] ) , M. Šplíchal [-] , O. Busta [-] , T. Kyzlink [-] (77. P. Benda [-] ) , M. Pařízek [-] - J. Benda [-] , T. Kopeček [-]

ŽK: 15. J. Šebesta , 48. P. Tržil , 51. J. Szabó , 66. O. Záškoda - 48. K. Busta , 61. V. Dušek , 87. P. Benda . ČK: 36. T. Kopeček .
Hráči zápasu: J. Szabó , J. Šebesta , M. Špendlíček .
Místo: Stáj. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - Machač, Niederle.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.