0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav hrála se Světlou bez gólů


Branky


0

11. kolo přichystalo Přibyslavi další regionální derby. Na podzim hráli domácí taková derby dvě a obě zvládli s bravurou - doma porazili rezervu Brodu 6:2 a v minulém kole uspěli 4:1 v Chotěboři. Do třetice dnes přivítali skláře ze Světlé. Ti se minule předvedli v dobrém světle, když dokázali po výhře 4:1 zastavit rozjetou Polnou. Oba celky si tak v minulém kole připsali stejnou výhru a oba také na ni chtěli navázat. A vyrovnaná bilance z minulého kola se přenesla i do tohoto utkání, týmy braly bod po remíze 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas

Přibyslav, která byla namlsaná posledními výsledky, přivítala v okresním derby sousední Světlou. Utkání nabídlo pramálo nebezpečných situací. Hosté přijeli s defenzivní taktikou pro bod, a ten si také odvezli. V prvním poločase se hrál do 20. minuty nezáživný fotbal, pak se domácí sice chopili taktovky, ale větší vzruch to nepřineslo. Za zmínku stojí snad jen neuznaný gól Matěje Vopršala z 35. minuty, kterému předcházelo ofsajdové postavení. Po ne příliš pohledném poločase se šlo do kabin bez branek.

 

 

I přes zvýšenou snahu se diváci branky nedočkali

V druhém poločase nejprve zahrozili hosté, když v 60. minutě trefil L. Vodička pravou tyč domácí svatyně. Domácí odpověděli nejdříve v 64. minutě hlavičkou M. Vopršala po centru M. Ondry, pak levačkou M. Strašila, jehož ráně chybělo 10 centimetrů a následným samostatným únikem agilního M. Vopršala, který těsně netrefil levou tyč. Více šancí utkání nenabídlo. Za zmínku stojí několik nebezpečných centrů, které pochytali oba dva brankaři. Proto odcházeli domácí diváci po předchozích gólových hodech zklamáni, utkání skončilo asi spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Po průběhu utkání mohu konstatovat, že Přibyslav dnes ztratila dva body. Hosté nakopávali dlouhé balóny bez úspěchu a větší šanci měli jedinou, po které zvonila tyč. My jsme si aktivní hrou vynutili převahu a přišli i gólové šance. Ale bravurně chytající Jindra Adamec nám vše pochytal a zajistil hostům bod.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Přijeli jsme si pro bod a také si ho odvezli. Hru jsme podřídili pozorné obraně, hráči jako M. Vopršal, či Jaroš mi prošli rukama a vím, jak nebezpečná může Přibyslav dopředu být. Čisté konto se z přibyslavské půdy je skvělá vizitka Jindry Adamce, který nás párkrát opravdu podržel. My jsme chtěli chodit do rychlých kontrů, ale to se nám nedařilo. S výsledkem jsem jinak spokojen..



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] , J. Flekal [-] , M. Ondra [-] - S. Pochop [-] , M. Krčál [-] , M. Vopršal [-] , M. Jaroš [-] - L. Adamec [-] , P. Škacha [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , J. Pohnětal [-] , J. Valenta [-] , J. Vaňásek [-] - P. Čuřík [-] , L. Vodička [-] , D. Valenta [-] (86. J. Klaus [-] ) , L. Rezek [-] - M. Křikava [-] , J. Petřík [-]

ŽK: 55. M. Vopršal , 56. M. Jaroš , 69. P. Škacha - 36. P. Čuřík .
Hráči zápasu: M. Jaroš - J. Adamec .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 210.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.