V. Bastl 30.
1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec po osmi zápasech opět bodoval, remizoval v Okříškách


Branky


0

V dnešní nedělní odpoledne se šlo na fotbal i v Okříškách. Domácí SK Huhtamaki si chtěl po nevýrazném výkonu a prohře v Žirovnici spravit chuť a soupeře na to měl, alespoň podle tabulkových předpoladů, přímo ideálního. Herálec je poslední, devět z deseti zápasů prohrál, navíc ta jediná výhra je celkem vousatá, zrodila se 16. srpna v druhém kole. Jenomže právě proto roste úsilí heráleckých hráčů, kteří se snaží smůlu prolomit a opět bodovat. To se nakonec Herálci po dlouhé době v Okříškách podařilo, odváží si bod po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita byla na straně hostů

Od úvodního hvizdu hosté překvapili domácí hráče skvělým pohybem a domácí obrana si s ním nevěděla rady. V 11. minutě se po skvělé přihrávce mezi stopery ocitl hostující Vojtěch Uchytil před domácím Fialou, nedal mu šanci a hosté vedli - 0:1. Domácí se po obdržené brance snažily kombinovat, ale jejich šance končily před pokutovým územím hostů. Domácí se dočkali vyrovnání ve 29. minutě, když L. Rampír po přihrávce z vlastní poloviny našel Víta Bastla a ten z velké dálky přehodil vyběhnutého hostujícího brankáře - 1:1. Hosty tato vyrovnávací branka nezaskočila a  ke konci poločasu mohli strhnout vedení na svou stranu, když střela F. Bureše skončila na tyči a dorážka M. Šustáka v náručí brankáře Fialy. Před koncem poločasu zahrozili i domácí, když střelu V. Bastla vytlačil hostující brankář nad břevno a z následujícího rohu trefil Václav Voda hlavou břevno. V prvním poločase byli hosté lepším mužstvem,  ale jejich šance zlikvidoval domácí Fiala.

Remízový výsledek se ani jedné straně nepodařilo změnit

Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí. Ve 47. minutě se dostal ke střele domácí Petr Dubský, ale hostující brankář D. Flídr jeho střelu vyrazil na roh. Domácí hráči hrozili ze standardních situací, ale ani jedna neskončila brankou. Naopak hosté využívali přečíslení domácí obrany, ale jejich pokusy kryl domácí Fiala, který chytil i nadějnou hlavičku hostí v nastaveném čase. Hosté si tak v závěru vytvořili šance, ačkoliv hráli poslední minuty bez vyloučeného Hořínka. Soupeři se tak rozešli smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Soupeř nás v úvodu zaskočil aktivní hrou a minimálně první půlhodinu nás i přehrával. Poločas jsme dovedli do remízového stavu, což byl při rozložení sil úspěch. V tom druhém jsme byli lepší my. Divák tak mohl vidět zápas dvou odlišných poločasů, ve kterém se zrodila nakonec zasloužená remíza. My měli v druhé půli více šancí rozhodnout, a však v závěru jsme mohli přijít i o bod.

TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Dnes to budu hodnotit zprostředkovaně, nebyl jsem na lavičce. První půli jsme byli lepší a i vedli. Pak jsme po naší chybě dovolili domácím vyrovnat a místo abychom po půli vedli, šlo se do kabin za stavu 1:1. Po přestávce se domácí zlepšili a měli více ze hry. Proto hodnotím remízu jako spravedlivou..



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - V. Voda [-] , J. Brabenec [-] , T. Binka [-] , O. Benda [-] - L. Rampír [-] (80. J. Brabec [-] ) , P. Dubský [-] , J. Jůza [-] (68. O. Široký [-] ) , M. Dočekal [-] - M. Zeman [-] , V. Bastl [-]

TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] - O. Černý [-] , V. Uchytil [-] , J. Ptaszek [-] , F. Bureš [-] (68. J. Slováček [-] ) - J. Hořínek [-] , M. Šusták [-] (90. P. Čejka [-] ) , M. Kovář [-] , P. Hamák [-] - M. Cestr [-] , D. Okurka [-]

ŽK: 29. J. Brabenec , 54. V. Voda , 90. O. Široký - 59. F. Bureš , 75. J. Hořínek , 78. J. Slováček . ČK: 88. J. Hořínek .
Hráči zápasu: L. Fiala , L. Rampír - F. Bureš .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.