Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice hrály většinu utkání v deseti, přesto Přibyslav porazily


Branky


0

V tradičním dopoledním čase mohli diváci vyrazit do Moravských Budějovic, kde byl odstartován nedělní program 12. kola KP Vysočiny. Navíc přijel ofenzivně laděný a tudíž divácky atraktivní celek Přibyslavi. Budějovice mají za sebou nejhorší vystoupení ročníku, ve kterém si připsaly neslavný rekord - se Sapeli Polná prohrály 0:8, což je pro zatím nejvyšší nářez aktuální sezony a možná by se mohl ucházet o absolutní rekord Krajského přeboru. Bylo tedy co napravovat! Ale to samé si asi říkali střelci Přibyslavi, kteří si minule vylámali zuby na skvělém brankáři Světlé Adamcovi a nepotvrdili tak svůj vysoký gólový standard. Reparát dnes nakonec vyšel lépe domácím, kteří slaví vítězství po výsledku 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hrající přesilovku dostali v poslední pětiminutovce dokonalé KO

První čtvrhodinku se na hřišti nic moc zajímavého nedělo, týmy se vzájemně oťukávaly. V 17. minutě vyběhl domácí brankář J. Klouda před vápno na centrovaný míč a srazil se čelně s protihráčem. Rozhodčí vytáhl červenou kartu a poslal gólmana domácích předčasně pod sprchy. Z nařízeného trestného kopu propálil Martin Strašil vše, co mu stálo v cestě, a poslal míč k vzdálenější tyči – 0:1. Vyloučení paradoxně pomohlo domácím, kteří za deset minut po rohovém kopu T. Kyzlinka srovnali Alešem Svobodou. Tentýž hráč, o chvíli později, využil další ideální centr T. Kyzlinka přes celé velké vápno a křížnou střelou poslal domácí ve 43. minutě do vedení – 2:1. A domácí povedený závěr ještě vyšperkovali. V poslední minutě další trestný kop Kyzlinka našel na malém vápně úplně volného Matěje Šplíchala, který hlavou stanovil poločasový výsledek na 3:1.

Počet hráčů se na hřišti srovnal a domácí dovedli zápas k výhře

Druhý poločas zahájil tvrdou střelou těsně nad břevno agilní Kyzlink. Na druhé straně A. Vostál sám před brankou zbrkle nastřelil K. Bustu. V 57. minutě fauloval ve vápně ve vyložené šanci střelec hostující branky kapitán Strašil Stehlíka a odešel za Kloudou do kabin. Nařízenou penaltu proměnil střelou k tyči Tomáš Kyzlink – 4:1. Po hodině hry unikl po pravé straně L. Stehlík, ale jeho střelu vyrazil Lukáš Pazderka v brance hostů na roh. V 67. minutě po jednom z ojedinělých útoku hostí se objevil na malém vápně úplně volný Aleš Vostál a střelou k tyči snížil na 2:4.  Domácí si závěr pohlídali, navíc přidali ještě jednu branku. Tu však O. Bustovi rozhodčí neuznali pro domnělý ofsajd. Zápas tak skončil vítězstvím Moravských Budějovic v poměru 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Čekal nás těžký úkol otřepat se po nepříjemném výsledku z minulého kola. Po vyloučení brankáře a následném góle na 0:1 to bylo ještě těžší. Kluci se však semkli a po dobrých standardkách výsledek otočili. Zlomovým momentem druhé půle byla neproměněná super šance hostí, kdy v prázdné brance byl již jen náš stoper, a následná červená karta pro hosty, navíc doprovázená proměněným pokutovým kopem.

SK Přibyslav
Radek Havlíček, trenér Přibyslavi: Až do vyloučení domácího hráče a stavu 0:1 jsme hráli náš fotbal a kluci plnili, co jsme si řekli. Pak jsme v přesilovce, pro mě z nepochopitelných důvodů, přestali hrát svůj fotbal a domácí zaslouženě otočili, k čemuž jim pomohli výborné standardky. Po pauze jsme s tím chtěli něco udělat, ale chytali jsme se do ofsajdových pastí domácích. Navíc místo snížení na 2:3 přišel gól na 1:4 a čevená karta pro Martina Strašila a tím pádem bylo po zápase..



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - V. Novotný [-] , K. Busta [-] , M. Procházka [-] (19. J. Jelínek [-] ) , L. Stehlík [-] - D. Šibor [-] (79. P. Benda [-] ) , O. Busta [-] , M. Šplíchal [-] , R. Švanda [-] (87. P. Šťastný [-] ) - T. Kyzlink [-] , A. Svoboda [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] (82. J. Sibera [-] ) - P. Škacha [-] , M. Krčál [-] , M. Jaroš [-] (55. M. Rosický [-] ) , S. Pochop [-] (49. M. Ondra [-] ) - A. Vostál [-] , L. Adamec [-]

ŽK: 72. O. Busta , 84. L. Stehlík - 67. L. Vykoukal , 87. M. Ondra . ČK: 18. J. Klouda - 57. M. Strašil .
Hráči zápasu: L. Stehlík , A. Svoboda , T. Kyzlink .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kůrka Petr - Fabeš, Fridrichovský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.