3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice potvrdily dobrou domácí formu


Branky


0

Po druhé za sebou se šlo na fotbal v Jaroměřicích. Domácí Destrukce pod vedením trenéra Antonína Salák zbavila minule Jemnicko kouzla neporazitelnosti a po výhřu 3:2 připravila soupeři první lotošní prohru. V dnešním duelu přivítai domácí mladý a perspektivní tým nováčka z Velkého Meziříčí. Ten zažívá menší výsledkový půst, dvakrát po sobě prohrál, na což není po dobrých výsledcích zvyklý. Nepříjemně začínající sérii tak chtěl dnes utnout. To se mu však nepodařilo, prohrál i po třetí v řadě, domácí naopak potvrdili předchozí cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměřicícm opět vyšel vstup do utkání

Destrukce těží v domácích zápasech z dobrých začátků a nejinak tomu byl i dnes. Běžela 6. minuta když Z. Karásek našel parádně za obranou Miloše Neumanna, který levačkou poslal hned zkraje domácí do vedení - 1:0. Hosté z Meziříčí se pak chopili aktivity, dobře kombinovali a domácí zatlačili. Ty však pozorně bránili a k ničemu hosty nepustili. Sami zahrozili ve 27. minutě. Po prudkém centru se k hlavičce dostal P. Čermák a balón minul šibenici jen o centimetry! Pak se svojí dobrou příležitostí přispěchali hosté. Ve 30. minutě přišel roh a po něm závar před domácí brankou, ale střelu na bližší tyč skvěle zkrotil Karel Klubal. Další možnost Velmezu si připavil ve 35. minutě L. Liška, jenž se po odraženém míči ocitl sám před domácí svatyní. Ale ani on si na Klubala nepřišel. Mohlo platit nedáš- dostaneš, ale šance D. Hověze ztroskotala ve 37. minutě na skvělém R. Krubovi. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0

Akce jako přes kopírák utkání rozhodla

 Jaroměřice umí i začátky druhých poločasů, to dokázaly v 51. minutě. Na začátku akce byl opět Zbyněk Karásek a na R. Krubu postupoval opět Miloš Neumann. Ten nezaváhal a poslal domácí do dvoubrankového vedení - 2:0. Opětovně nepodchycený úvod hosty nalomil a netrvalo dlouho a Jaroměřice zápas definitivně rozhodly. M. Neumann se v 65. minutě změnil ze střelce v nahrávače, dobře načasovanou přihrávkou našel Dana Hověze, jehož klička a následná rána pod břevno potěšila domácí příznivce potřetí - 3:0. Destrukce si pak pohodlný náskok dobře hlídala a hosty do ohrožení branky nepouštěla. Sama mohla skóre navýšit, ale D. Hověz pálil v 80. minutě mimo. Hosté byli čestnému úspěchu nejblíže v 88. minutě, jenže povedenou ránu z 25 metrů zastavilo břevno. Jaroměřice tak nakonec porazily Meziříčí 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: První poločas jsme odehráli velice dobře, kluky jsem za něj pochválil. Vedli jsme a měli další šance navýšit. Hosté měli jednu super tutovku, Klubal nás však podržel. Po změně stran jsme přidali druhý a pak i třetí gól. Ten byl zlomový, soupeř není zvyklý tolik inkasovat a stav 3:0 mu vzal vítr z plachet.

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Velkého Mezičí B: Soupeř vyhrál asi zaslouženě, svoje šance proměnil a my ne, zápasu by přesto více slušela remíza. Proti tomu nic nemám, co mi vadí, byly situace po kterých jsme inkasovali. Jsem přesvědčen, že obě branky vstřelil Neumann z ofsajdu. Pokud obdržíte takový gól v 6. minutě, tak se to na průběhu podepíše. Pak jsme měli skóre otočit, šance jsme na to měli slušné..Gól jsme však nedali a proto odjeli s prázdnou.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - J. Urbánek [-] , Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , F. Svoboda [-] (82. J. Stejskal [-] ) - M. Hutař [-] , P. Čermák [-] , D. Hověz [-] , M. Křivánek [-] - M. Neumann [-] (87. Z. Melán [-] ) , M. Hošek [-] (75. T. Hambálek [-] )

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - D. Polák [-] , Z. Mucha [-] , L. Berka [-] , L. Halámek [-] (20. M. Maloušek [-] ) - J. Vítek [-] , T. Bublan [-] , P. Pokorný [-] (63. M. Nevoral [-] ) , T. Malec [-] - J. Dufek [-] (46. V. Beran [-] ) , L. Liška [-]

ŽK: 61. M. Hošek , 86. D. Karásek - 47. V. Beran , 51. J. Vítek , 59. P. Pokorný , 65. L. Liška , 85. M. Maloušek .
Hráči zápasu: Z. Karásek , M. Neumann - L. Berka .
Místo: Jaroměřice nad Rokytnou. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.