Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko přestřílelo Meziříčí a dočasně poskočilo na první příčku


Branky


0

Druhé Jemnicko zavítalo do Meziříčí a chtělo minimálně do neděle vystřídat na čele Velkou Bíteš. K tomu však potřebovala vyhrát. Jenže meziříčská Benfica již třikrát v řadě prohrála a s touto sérií chtěla v domácím prostředí stůj co stůj skoncovat. Čekal ji však těžký úkol, hosté mají jeden z nejzkušenějších a nejkvalitnějších týmů v soutěži, který navíc není zvyklí prohrávat. V dosavadním průběhu prohrál pouze jednou a svoji kvalitu potvrdil i dnes v Meziříčí. Díky leší efektivitě v zakončení si odvezl všechny body po vítězství 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní duel nabídl parádní podívanou, do kabin šli veseleji hosté

Domácí chtěli utnout sérii porážek a do papírového favorita se pustili bez bázně a hany. Jejich aktivní nástup se vyplatil již v 6. minutě. V. Beran dobře napadal rozehrávku Jemnicka, malou domů ukořistil Lukáš Liška a poslal Benficu do vedení 1:0. Ale odpověď Jemnicka na sebe nedala dlouho čekat. Hned za minutu zchladil slavící domácí únikem po křídle M. Netrda, jehož centr přetavil ve vyrovnávací branku Luboš Morkus - 1:1. Po brankovém úvodu se hrál oboustranně útočný fotbal a nepočetné publikum se mělo na co dívat. Z domácích měl nejblíže ke gólu střílející T. Bublan, na druhé straně nebezpečně loboval domácího brankáře Krubu F. Kříž. Další pohyb ve skóre však přinesla až 30. minuta. Opětovně pláchl po křídle agilní Netrda a jeho přihrávku podruhé brankově využil Luboš Morkus - 1:2. Meziříčí mohlo srovnat hned za dvě minuty, ale pokutový kop za faul na svoji osobu neproměnil L. Liška! Hosté si tak odnášeli do kabin vedení 2:1.

Hosté gólově odskočili, ale domácí se nevzdali a závěr zdramatizovali

Do druhé půle vstoupili domácí se snahou o vyrovnání. Ve 47. minutě zatáhl míč M. Nevoral, ale T. Bublan trefil z dobré pozice jen tyč. Nevyužitá šance vzala domácím vítr z plachet a následně si vybrali slabší desetiminutovku. Té hosté dokázali využít, když se po několika nebezpečných nábězích ujal ten z 57. minuty, po kterém nedal Krubovi šanci František Kříž - 1:3. Domácí se v této pasáži ze hřiště vytratili a přišel i další trest. Po faulu D. Krčála ve vápně se v 57. minutě trefil ze značky pokutového kopu opět František Kříž a upravil již na 1:4. Domácí však nepatří mezi celky, které by složili zbraně. To také potvrdili následným tlakem, ze kterého rezultovalo snížení. V rozmezí 72. a 74. minuty se trefili parádně střílející Hynek Ráček a z malého vápna zakončující Vlastimil Beran a bylo zaděláno na drama - 3:4. Poslední čtvrthodina se nesla ve znamení totální ofenzívy domácího celku, ze kterého vyplynuli obrovské příležitosti v jejich otevřené obraně. Ale Rostislav Kruba svůj tým minimálně třikrát znamenitě podržel a Meziříčí tak zůstal ove hře o body. Drtivý závěr Velmezu přinesl sérii rohů, po kterých vykopávali hostující obránci dvakrát míč z brankové čáry. Tečku za utkáním udělala dalekonosná pumelice, která však skončila na tyčce hostující branky. Strhující závěr tak další branku nepřinesl a hosté zvítězili 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí: S výkonem i předvedenou hrou jsem spokojen. V minulých zápasech to nebylo ono, ale dnes jsme se vrátili ke kvalitnímu fotbalu, který jsme v průběhu podzimu podávali. Zápas to byl myslím vyrovnaný a divákům se musel líbit. Chvílemi nebylo znát, že hosté jsou papírový favorit. Rozhodla však větší efektivnost v zakončení Jemnicka..

1. FC JEMNICKO
Pavel Klejdus, trenér Jemnicka: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Byl to duel dvou rozdílných poločasů. V tom prvním na nás domácí vlétli a byli jasně lepším týmem. Shodou okolností jsme ale šli do kabiny s vedením. Tam jsme si řekli, že všechny atributy naší hry musíme zlepšit, což jsme pak potvrdili tím ,že jsme odskočili až na 4:1. Pak jsme však nesmyslně pustili soupeře zpět do zápasu a závěr byl hektický. Ale za zlepšenou druhou půlku a lepší řešení brankových příležitostí jsme si odvezli tři body. Soupeř každopádně potvrdil svoji kvalitu, výhra v Meziříčí je cenná!



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - H. Ráček [-] , J. Kafka [-] , M. Souček [-] , M. Maloušek [-] - T. Malec [-] , T. Bublan [-] (87. D. Polák [-] ) , J. Vítek [-] (63. D. Krčál [-] ) , M. Nevoral [-] (58. P. Pokorný [-] ) - L. Liška [-] , V. Beran [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] , Z. Koutný [-] - O. Frechka [-] , Š. Tobolka [-] , P. Tesař [-] (76. J. Svoboda [-] ) , M. Netrda [-] - F. Kříž [-] , L. Morkus [-] (46. S. Křivánek [-] )

ŽK: 68. D. Krčál - 32. V. Kopeček , 80. F. Kříž .
Hráči zápasu: H. Ráček - M. Netrda , L. Morkus , F. Kříž .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.