0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas ve Vsetíně – na góly 0:0, na žluté karty 6:2, na červené 1:1


Branky


0

     Premiéra na domácí půdě v divizní soutěži se Vsetínským příliš nevydařila. Za celých devadesát minut nenašli recept na obranu soupeře, a tak se nakonec museli spokojit se ziskem jednoho bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Úvodní minuty patřily hostům, kteří se usadili na polovině vsetínského celku. Ve 2. minutě docílili branky, která však pro hraní rukou jednoho z havířovských hráčů nebyla uznána. I poté měli na svých kopačkách častěji míč, avšak jejich aktivita končila na hranici šestnáctky. Domácí srovnali hru s úderem desáté minuty, a to zásluhou středové čtveřice, která pod vedením Kučerňáka začala šlapat na plné obrátky. V 21. minutě tentýž hráč vyslal dlouhý pas na Mydláře, na jehož centr naběhl Jaroš a technickou střelou minul těsně branku soupeře. V 31. minutě Hořelicovo sólo zmařil skluzem obránce Vágner. O minutu později běžel středem hřiště Kučerňák, vřítil se do pokutového území Havířova, ale nohy brankáře Smětáka zabránily průniku míče do sítě. V této chvíli se snesl na stadion silný déšť a prudký vítr, který pomohl vsetínským k mírné převaze a zahrávání několika rohových kopů, ze kterých však nic nevytěžili. Ještě před odchodem do kabin zahrozili hosté, dalekonosná střela Gomoly skončila v úctyhodné vzdálenosti Eliášovy svatyně.

Strkanice a dvě červené

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a zatlačili svého soka před vlastní pokutové území. Ve 49. minutě po faulu na Jaroše zahrával Matůš trestný kop a jen těsně minul cíl. Poté se hra přitvrdila, jejímž následkem bylo extempore v malém trestném území vsetínských, po němž hlavní rozhodčí vyloučil na každé straně po jednom hráči – Matůše a Lukáše Skoupého. Hra v deseti lépe vyhovovala domácím, kteří měli míč častěji na svých kopačkách, ovšem kluzký terén jim zabraňoval k lepší kombinaci a následnému zakončení. Přesto se v 67. minutě naskytla šance Jarošovi, jenže v poslední chvíli se mu postavil do cesty obránce Jaworek a míč odkopl do zámezí. Hosté však využívali každé možnosti k rychlým protiútokům, a po jednom z nich měl v 74. minutě na kopačkách gól Gistinger, naštěstí pro domácí se prezentoval velmi vychýlenou muškou. S blížícím se koncem utkání už obě mužstva myslela především na dobrou defenzívu s cílem neinkasovat. Tři minuty před koncem mohl o vítězství svého mužstva rozhodnout hráč Havířova Wojnar, který z deseti metrů tvrdým projektilem poslal míč jen několik centimetrů nad břevno.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Vsetín
Tomáš Petržela (předseda FC Vsetín): „Byl to těžký zápas. Havířov byl lepší v úvodu, pak jsme po většinu času měli navrch my. Snažili jsme se tlačit do šancí. Měli jsme tam několik nebezpečných centrů, ale nakonec se nám branku vstřelit nepodařilo.“




Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - T. Chuchma [-] , V. Kovács [-] - T. Kašpar [-] , L. Matůš [-] , M. Mydlář [-] (85. J. Cahlík [-] ) , R. Kučerňák [-] - P. Hořelica [-] , M. Jaroš [-] - D. Dulík [-] , V. Surovec [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , T. Gomola [-] , T. Omasta [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , M. Jaworek [-] (71. T. Gistinger [-] ) , K. Skoupý [-] (19. V. Babič [-] ) , L. Vagner [-] (61. V. Trmal [-] ) , D. Trajkovski [-]

ŽK: 33. L. Matůš , 53. V. Surovec , 74. P. Hořelica , 81. M. Jaroš , 84. R. Kučerňák , 89. J. Eliáš - 29. T. Wojnar , 31. V. Babič , 90. P. Zupko . ČK: 56. L. Matůš - 56. L. Skoupý .
Místo: Vsetín. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Dorušák Petr - LAKOMÝ Lukáš, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.