2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady zůstávají doma stále stoprocentní


Branky


0

Nováčkovi z olomouckých Nových Sadů stále nedochází dech. V minulém kole sice prohrály na půdě Slavičína, ale na domácím hřišti toto zaváhání odčinily. Dolní Benešov porazily 2:1, a díky prohrám Petrovic i Petřkovic se osamostatnily na čele divizní tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól na každé straně

Domácí v nepřítomnosti hlavního trenéra Trnečky začali utkání aktivně a měli častěji míč na kopačkách.  V 10. minutě se k povedené střele dostal David Škoda, brankář Kolenko jeho pokus vyrazil, ale Papica nedokázal umístit míč do sítě. Dolní Benešov se soustředil více na defenzívu. Nové Sady se zaslouženého vedení dočkaly ve 21. minutě. Po rohovém kopu se míč odrazil v blízkosti brankové čáry, kde se ve skrumáži odrazil od Jana Blahy do branky – 1:0. Domácí však nevedli dlouho. V 28. minutě přišel aut Dolního Benešova, míč na hranici šestnáctky sklepl kapitán David Juchelka a Ondřej Adamík v pádu umístil balón přesně k tyči – 1:1. Ve zbývajících minutách první půle se obraz hry příliš nezměnil. Ovšem žádné vyložené šance se diváci nedočkali. Až na sólo Škody ze 40. minuty, kdy jeho střela neměla potřebnou razanci.

Dvorský rozhodl

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe Nové Sady. Nepouštěly svého soupeře takřka k ničemu a samy jej chvílemi přikovaly před vlastní pokutové území. Ve 49. minutě zakončoval ve skluzu Dvorský, ale tentokrát ještě štěstí neměl. O minutu později byl v šanci Papica, ale ani on neskóroval. V 66. minutě ojediněle zahrozil Dolní Benešov, když Filip Labuda při své individuální akci „vymotal“ tři protihráče a zastavil jej až brankář Zbořil. V 72. minutě přišel rozhodující moment utkání. Dvorský z hranice šestnáctky z voleje levou nohou trefil přesně k tyči – 2:1. Nutno dodat, že právě Dvorský si za svou aktivitu branku zasloužil. Stejně jako celé Nové Sady. Ve zbývajících 20 minutách už domácí kontrolovali hru a své těsné vedení uhájili až do konce.

 

 



Sestavy


FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - M. Navrátil [-] , M. Samek [-] , L. Hodis [-] , T. Kopp [-] - D. Dvorský [-] , A. Andreev [-] (89. E. Němec [-] ) , D. Škoda [-] , J. Blaha [-] - V. Papica [-] (83. M. Halady [-] ) , T. Režný [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Radek [-] , J. Majewski [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (78. D. Klinger [-] ) , M. Juchelka [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] (81. M. Hartmann [-] ) , P. Rubý [-] (87. A. Schwalbe [-] ) , L. Malcharek [-] , J. Romaněnko [-]

ŽK: 76. D. Škoda , 82. J. Blaha , 89. A. Andreev .
Hráči zápasu: D. Škoda , D. Dvorský .
Místo: Tráva. Počet diváků: 140. Rozhodčí: ŠAFRÁN Daniel - KONDLER Petr, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.