0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady zvládly i duel ve Vsetíně a dál vévodí tabulce


Branky


0

V dalším utkání na domácí půdě přivítali vsetínští dalšího nováčka z Olomouce, Nové Sady, které jsou momentálně v čele soutěže. Utkání se domácímu týmu vůbec nevydařilo, a utrpěl další porážku – třetí v řadě na vlastním stadionu. Nové Sady si díky dalším třem bodům upevnily první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance hostů

Úvod zápasu patřil hostům, kteří si vytvořili herní převahu a neustále zaměstnávali obranu Vsetína. Velká příležitost se jim naskytla už v 8. minutě, kdy střelu Škody zlikvidoval Eliáš. Další šance hanáckého týmu se zrodila ve 12. minutě,  ale štěstí stálo na straně domácích, jelikož z hranice malého pokutového území přestřelil branku Blaha. O minutu později se však již hosté radovali. Z hranice šestnáctky napřáhl Papica a míč s pomocí tyče skončil za zády Eliáše – 0:1. V této fázi zápasu hosté jasně kontrolovali hru a domácím nedovolili prakticky nic. V 18. minutě zahrávali rohový kop, po kterém Eliáš zlikvidoval hlavičku Režného na brankové čáře. Vsetínským vázla kombinace, přihrávky končily na straně soupeře, čehož průbojní hosté využívali ke zteči domácí svatyně. Jen zásluhou brankáře Eliáše, nejlepšího hráče na straně Vsetína, se skóre neměnilo.  Mužstvu domácích chyběla jiskra a jejich hra postrádala jakoukoliv nápaditost. A tak nebylo divu, že si novosadští na trávníku chvílemi dělali, co chtěli. Po půlhodině se přece jen domácí tým z defenzívy vymanil, ovšem veškeré akce končily před šestnáctkou soupeře. Ke konci první půle zahrozili opět hosté a domácí zachránil od druhého gólu Papica, který netrefil míč v jasné střelecké pozici.

Vsetín se na odpověď nezmohl

Kdo z domácích fanoušků čekal po obrátce zvrat v utkání, byl určitě zklamán. Vsetínští chvílemi vůbec nevěděli, co mají hrát, čehož využil hbitý soupeř a dále pokračoval v nátlakové hře. Jen díky nemohoucnosti Hanáků v koncovce se stav neměnil. V 62. minutě se dostal k míči hostující Režný, jenž proběhl mezi stopery a ocitl se před domácím gólmanem, který zázračným zákrokem jeho tutovku zneškodnil. Po této šanci následovala oboustranně hluchá pasáž a je možno říci, že se divák při pohledu na hrací plochu nudil. Hosté hráli to, co potřebovali a vsetínští, kterým nelze upřít snahu, se do žádné kloudné akce nedostali. Nedostavil se ani závěrečný nápor ze strany domácích, a tak po devadesáti minutách se mohli hosté radovat ze zisku tří bodů.

 

 



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - V. Kovács [-] (46. V. Surovec [-] ) , P. Polomík [-] , D. Dulík [-] , M. Bělaška [-] , P. Kocurek [-] - R. Kučerňák [-] (63. T. Chuchma [-] ) , M. Mydlář [-] , T. Kašpar [-] - M. Jaroš [-] , M. Janečka [-] -

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - T. Kopp [-] , M. Navrátil [-] , M. Samek [-] , L. Hodis [-] - D. Dvorský [-] (83. T. Maliňák [-] ) , A. Andreev [-] (64. M. Novotný [-] ) , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] - V. Papica [-] (69. D. Kipritidis [-] ) , T. Režný [-] -

ŽK: 35. R. Kučerňák , 63. M. Jaroš - 33. T. Režný , 37. V. Papica , 74. M. Samek , 86. M. Novotný .
Hráči zápasu: J. Eliáš .
Místo: Vsetín. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Vejtasa Simon - MAYER Jan, DLOUHÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.