Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín vyhrál už popáté v řadě


Branky


0

K dalšímu utkání na půdě soupeře zajížděli vsetínští s odhodláním přerušit nelichotivou sérii porážek a získat alespoň jeden bod. Jenomže přijeli na půdu Nového Jičína, který čtyřikrát v řadě vyhrál.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnali gólem do šatny

Domácí začali ve svižném tempu a vytvořili si šanci již v l. minutě, kdy Eliáš zachraňoval po hlavičce Švancera na brankové čáře. Hosté kontrovali v 5. minutě, ve které hlavičku Dulíka vyrazil domácí gólman Šrom na roh. Přibližně od 15. minuty Valaši srovnali se soupeřem krok a stále více zaměstnávali jičínskou obranu, ke střelbě se však nedostali. Ve 20. minutě se domácím naskytla možnost v podobě trestného kopu zahrávaného několik málo centimetrů za pokutovým územím a jeho exekutor Molnár jen těsně branku přestřelil. O chvíli později ukázal své umění Eliáš po hlavičce Smolarčíka, a tak zachránil svůj tým od pohromy. V 28. minutě však již kapituloval. Domácí založili po pravé straně rychlou akci, na centr Juříčka si naběhl Farkaš a prudkou ránou bez přípravy rozvlnil síť vsetínské svatyně poprvé – 1:0. Hosty však obdržená branka nevyvedla z míry a zvýšeným úsilím si vytvořili územní převahu. Předváděli pěknou kombinační hru, které však chybělo zakončení. To přišlo na řadu až ve 43. minutě po faulu na Mačka, kdy zahrávali trestný kop. K míči se postavil Kučerňák a přesnou technickou střelou k levé tyči zaslouženě vyrovnal – 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Kalich rozhodl

Do druhého poločasu vstoupili lépe vsetínští a na několik minut se usadili na polovině domácích. Ti se z tlaku postupně vymanili a začali si vytvářet brankové možnosti. Jednu z nich měl v 63. minutě po rohovém kopu Smolarčík, hlavou jen těsně minul cíl. V této fázi utkání se miska vah otočila na domácí stranu a byli to právě oni, kteří šli v 67. minutě znovu do vedení. Na dlouhý vhozený aut si naběhl Kalich, který nachytal vsetínskou obranu v nedbalkách a pohodlně skóroval – 2:1. I poté byli domácí iniciativnější a další možnost ke skórování se jim naskytla v 76. minutě, když hlavička Juříčka skončila těsně nad břevnem. S blížícím se koncem zápasu vsadili hosté vše na jednu kartu a vrhli se do útoku. Snaha po vyrovnání byla enormní, akce však končily před šestnáctkou domácích. Závěrečné minuty probíhaly ve znamení taktické hry domácího celku, který si již vítězství nenechal vzít.



Sestavy


FK Nový Jičín
R. Šrom [-] - J. Farský [-] , M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , D. Molnár [-] - L. Švancer [-] , J. Kalich [-] (90. F. Nippert [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - R. Lokša [-] , J. Smolarčík [-] (85. D. Rybařík [-] )

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - P. Kocurek [-] (75. J. Cahlík [-] ) , P. Polomík [-] , D. Dulík [-] , J. Maček [-] (46. V. Surovec [-] ) , M. Bělaška [-] - M. Mydlář [-] , R. Kučerňák [-] , T. Kašpar [-] - M. Jaroš [-] , M. Janečka [-] -

ŽK: 83. D. Molnár , 90. L. Švancer - 20. P. Kocurek , 49. D. Dulík .
Hráči zápasu: J. Smolarčík .
Místo: Nový Jičín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - DENEV Alex, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.