0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velkých Karlovicích branka nepadla


Branky


0

V sobotu zajížděl na půdu Velkých Karlovic Brumov. Ten se s tímto soupeřem v letošní sezóně už utkal. V MOL Cupu s ním prohrál 2:1 a vypadl. Teď se chystal na odvetu. V zápase byl papírovým favoritem. Jenomže diváci za celé utkání žádný gól neviděli. Jen v 85. minutě viděl červenou kartu střídající hostující Marek Chovanec, který se tak na hřišti ohřál jen necelých 16 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance v první minutě, pak nuda, nuda, šeď, šeď

Do sestavy hostů se po zranění vrátili Tomáš Dekleva a Ladislav Strnad. To, že jsou Velké Karlovice známé svým jednoduchým stylem, kdy nakopávají vysoké míče, je jasné, ale k této taktice se uchýlili i hosté. Příčinou byl velmi nerovný terén, který kombinačnímu fotbalu nesvědčí. Hned v úvodní minutě utkání měly velkou šanci domácí Velké Karlovice. Domácí Škrobák se po zaváhání hostující defenzivy dostal k zakončení, ale mezi tři tyče nezamířil. Po hříchu to byla v podstatě jediná vážnější šance první půle. Týmy se do útoku zrovna dvakrát nehnaly. Když už se přeci jen nějaká ta střela objevila, byla velmi nepřesná. Nebylo proto divu, že první dějství skončilo bez branek.

Vyloučení na konci

Druhý poločas velkou změnu neznamenal. Obraz hry se takřka vůbec nezměnil. Obrany dominovaly nad ofenzivou. V 69. minutě se do velké brankové příležitosti dostal Brumov. David Juřica vyškolil dva protivníky, poslal centr na Nováka, který zůstal neobsazený mezi stopery, ale hlavou zamířil jen nad branku domácích. V 85. minutě pak ještě přišla červená karta. Marek Chovanec, který byl v tu chvíli na hřišti nějakých 16 minut, se neudržel oplácel a po právu musel pod sprchy předčasně. Závěr utkání už nic dalšího zajímavého nepřinesl. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou 0:0. 



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - - T. Ondřejka [-] , P. Škrobák [-] , M. Podešva [-] , R. Zeť [-] (68. A. Mynarčík [-] ) , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , T. Heger [-] (85. P. Maliňák [-] ) , J. Píšek [-] , P. Píšek [-] , V. Vašut [-] (79. K. Surovec [-] )

FC Brumov
F. Urbánek [-] - T. Dekleva [-] , D. Juřica [-] , L. Martinka [-] , M. Kolář [-] - M. Novák [-] , D. Horáček [-] (87. M. Doležal [-] ) , L. Strnad [-] , P. Naňák [-] (69. M. Chovanec [-] ) - O. Bartozel [-] , D. Kořenek [-]

ŽK: 47. V. Vašut , 75. T. Ondřejka - 39. O. Bartozel , 52. P. Naňák , 60. M. Novák . ČK: 85. M. Chovanec .
Hráči zápasu: T. Ondřejka - L. Martinka , M. Kolář .
Místo: Velké Karlovice. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - POLANSKÝ Jan, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.