Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:30

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl domácích řídil Tomáš Eisenhammer


3

Domácí tým TJ Sokol Manětín prohrál vysokým rozdílem s  Tatranem Třemošná v poměru 2:5.Domácí tým inkasoval ve dvou zápasech 10 gólů.Hosté naopak napravili  předchozí čtyři nezdary.Zejména ten s Baníkem Líně  byl velmi nepovedený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý vývoj zápasu

Tento zápas neměl jasného favorita.Oba tyto týmy v předchozích zápasech prohráli a také inkasovali spoustu gólů.Hosté měli určitě velkou motivaci napravit nepovedený  domácí zápas s Baníkem Líňe.První gól vstřelil hráč domácích Martin Tureček již ve 3 minutě zápasu.Hosté se poté snažili vyrovnat a podařilo se jim to celkem brzy.Již v 9 minutě zápasu srovnal stav Michal Kecer.Hosté tak rychle odpověděli na vedoucí gól domácích.Domácí výběr střídal hráče v 18 minutě zápasu.Odstoupil Patrik Vařeka a místo něj nastoupil Petr Souček.Po půlhodině hry se hosté ujali vedení zásluhou Matěje Sudíka  v 31 minutě zápasu.Do konce poločasu se již nic podstatného nestalo a hosté tak odcházeli do kabiny určitě spokojenější.

 

Hosté dominovali celý druhý poločas

Ve druhém poločase byly k vidění čtyři góly.Na straně domácích pouze jeden.V 59 minutě zápasu se prosadil Martin Tureček .Tentýž hráč domácích skóroval už v prvním poločase.Domácím ještě na chvíli vysvitla naděje na bodový zisk z tohoto utkání.Poté nastoupil na hřiště střídající Tomáš Eisenhammer v 65 minutě zápasu, který vystřídal Milana Jaroše.Po třech minutách pobytu na hřišti skóroval  poprvé v 68 minutě.Hosté se tak ujali vedení a tato branka se nakonec ukázala jako rozdílová.V 73 minutě zápasu prokázal šťastnou ruku při střídání hostující trenér Luboš Bíba.Na hřiště přišel Jan Sirochman a z utkání odstoupil  střelec vyrovnávací branky Michal Kecer.V 76 minutě zápasu se prosadil  nový hráč hostů a poslal hosty do dvoubrankového vedení.Ve druhém poločase se také začalo jiskřit a to na obou stranách.Celkem bylo uděleno 5 žlutých karet.Na straně domácích po dvou hráčích a hosté byli potrestáni třikrát.Jedním z nich byl i střídající Jan Körner  v 79 minutě zápasu.Poslední gól  zápasu vstřelil opět Tomáš Eisenhammer,který uzavřel skóre zápasu na konečných 5:2.Hosté tak odváží všechny tři body ze hřiště TJ Sokol Manětín.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Třemošná
Lukáš Bíba: Chybělo nám 10 hráčů základní sestavy.Domácí tým se dostal do vedení a my jsme ještě do poločasu obrátili nepříznivý vývoj.Ve druhé půli jsme domácí tým přehrávali a přidali další góly zásluhou Tomáše Eisenhammera.Vyzdvihl bych výkon beka Matěje Sudíka a záložníka Václava Vrby.



Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - D. Vávra [-] , J. Bulín [-] , V. Kopelent [-] , M. Tureček [-] , P. Vařeka [-] (18. P. Souček [-] ) , P. Zelenka [-] , K. Šlajer [-] , J. Suja [-] , F. Janouškovec [-] , P. Babic [-]

TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - L. Vít [-] , M. Lavička [-] , M. Pešek [-] , J. Kunesch [-] (54. J. Körner [-] ) , R. Hilgart [-] , M. Jaroš [-] (65. T. Eisenhammer [-] ) , V. Vrba [-] , M. Kecer [-] (73. J. Sirochmann [-] ) , L. Bendík [-] , M. Sudík [-]

ŽK: 67. P. Babic , 78. J. Suja - 56. M. Pešek , 78. R. Hilgart , 79. J. Körner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - DOSTÁL Václav (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Svatoš

Expert: Milan Šluk
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích