Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:30

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký závěr přinesl domácím výhru


3

Domácí tým Trnová  se dlouho trápil s outsiderem z Křelovic.Pro hosty je to  již třetí prohra v řadě a patří jim až 13 příčka v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vedli překvapivě hosté

Domácí tým nastoupil  k tomuto utkání jako jasný favorit.Průběh zápasu však přinesl  nečekanou zápletku.Prvních dvacet minut bylo víceméně vyrovnaných a žádný tým si nevypracoval větší příležitost.Ve 21 minutě obdržel hráč domácích  Petr Pešek žlutou kartu.Jako první skórovali hosté když ve 35 minutě se trefil Luděk Kyprý.Domácí potom přidali, vypravovali si několik brankových příležitostí.Ve 40 minutě zápasu vyrovnali zásluhou Pavla Chocholatého.Poslední minuta opět patřila hostům.V poslední minutě prvního poločasu  strh vedení  na stranu hostů Martin Bartoš.Do kabiny odcházeli spokojenější hosté kteří vedli 2:1.

Obrat zápasu zařídil Pavel Chocholatý

Ve druhé půli padly celkem 4 góly.Všechno odstartoval Aleš Reich  v 55 minutě.Domácí tým TJ Sokol  Trnová tak vyrovnal  na prozatímních 2:2.Hosté nesložili zbraně a bojovali dál  a vyplatilo se jim to. V 65. minutě zápasu se prosadil Martin Získal.Hosté znovu vedli v poměru 3:2.Domácí tým se z obdržené branky rychle otřepal.V 69 minutě se podruhé trefil Pavel Chocholatý.Bylo srovnáno na 3:3.Poslední gól si schoval týž hráč na 85 minutu kdy dokonal hattrick v tomto duelu a tím zajistil pro domácí tým důležité tři body.Hosté tedy i přes sympatický výkon si neodváží domů ani bod.



Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Finklar [-] - J. Kříž [-] , R. Šiml [-] , A. Reich [-] , P. Chocholatý [-] , P. Pešek [-] , P. Dolejš [-] , J. Webr [-] , M. Chocholatý [-] , P. Kříž [-] , J. Šmídl [-]

TJ Jiskra Křelovice
C. Saatmann [-] - J. Musil [-] , M. Suda [-] (73. T. Nenadovič [-] ) , O. Boháč [-] (56. P. Masák [-] ) , L. Kyprý [-] , M. Získal [-] , P. Vacín [-] , J. Vacín [-] , Z. Tabaček [-] , J. Svítek [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 21. P. Pešek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - ŠMÍDL Milan (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Svatoš

Expert: Milan Šluk
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích