Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté utrpěli debakl


Branky


2

Hosté nenavázali na výsledek  z předchozího zápasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sadílek řídil výhru domácích v první půli

Domácí tým byl v tomto duelu mírným favoritem.Tuto svou pozici také potvrdil.Jako první se však trefili překvapivě hosté.V 16 minutě se trefil hráč s číslem 8 .Martin Získal.Hoste se překvapivě ujali vedení 1:0.Domaci se snažili rychle vyrovnat.Vypracovali si několik šancí a měli i územní převahu.Tu však zužitkovali až ve 28.minute.To se prosadil hráč s číslem 7. Jaroslav Sadilek.Predtim ještě v 25 minutě dostal žlutou kartu hráč s číslem 9.Miroslav Škoda.Hoste byli  horší téměř ve všech činnostech.Nasazeni, agresivita, i efektivita ,to vše zdobilo domácí tym.Posledni zásah přidali domácí ve 44.minute opět zásluhou Jaroslava Sadilka.Tento hráč tedy dokonal hattrick  za jediný poločas.Domaci tedy vedli v prvním poločase 4:1.

Domácí již jen hlídali stav a kontrolovali zbytek zápasu

Prvni poločas začal střídáním domácího týmu.V 46.minute odešel hráč s číslem 17.Dominik Černý a nahradil jej hráč domácích s číslem 14 Radek Novák.Hoste se snažili s výsledkem něco udělat.Vetsinu času však hráli ve středu hřiště a jen výjimečně se dostali do malého vápna.V 63.minute se prosadil  domácí střídající hráč s číslem 14 .Radek Novák.Domaci tým tak vedl 5:1 a o vítězi tak bylo prakticky rozhodnuto.Hoste i přes veškerou snahu a úsilí nebyli schopni s výsledkem ještě něco udělat.Domaci ještě jednou vystřídali a to konkrétně v 70.minute odešel hráč s číslem 13 Vladislav Kovařík a nahradil jej hráč s číslem 6.Lukas Kouřil.Hoste také střídali dvakrát a to konkrétně v v 64.minute odešel hráč s číslem 7 Petr Masák  a nahradil jej hráč s číslem 3 Ondrej Boháč.Konecnou podobu výsledku dal v 85 minutě opět hráč domácích s číslem 14 Radek Novák.Na výsledku se již nic nezměnilo.Domaci si tedy připsali velmi důležité tři body a poskocili na průběžné 6. místo. Hosté i nadále zůstávají na 12 místě.



Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - D. Konáš [-] , J. Klásek [-] (70. V. Kovařík [-] ) , D. Černý [-] (46. R. Novák [-] ) , M. Kouřil [-] (74. L. Kouřil [-] ) , J. Sadílek [-] , O. Šafránek [-] , M. Škoda [-] (82. P. Soukup [-] ) , P. Hiťha [-] , S. Škoda [-] , F. Veselý [-]

TJ Jiskra Křelovice
C. Saatmann [-] - P. Dvořák [-] , M. Bartoš [-] , P. Vacín [-] (13. M. Košan [-] ) , J. Vacín [-] , Z. Tabaček [-] , J. Svítek [-] , P. Masák [-] (64. O. Boháč [-] ) , M. Získal [-] , L. Kyprý [-] , V. Komárek [-] (73. M. Suda [-] )

ŽK: 25. M. Škoda - 19. P. Dvořák , 23. M. Košan .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - VAŠÁK Vladimír (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hosté z Křelovic hrají v této sezoně kupodivu dobře a mohou vyhrát i tento zápas.