Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama rozhodly až pokutové kopy


Branky


3

Dva dvougólový střelci ozdobili svými výkony tento zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filip Mornstajn a Jakub Kolář ozdobou první půle

Domácí tým Horni Bříza B  začala tento zápas ve velkém stylu a už ve druhé minutě šli domácí do vedení, když se trefil Filip Mornstajn.Domaci se ujali vcelku brzkého vedení 1:0.Hoste poté vyrovnahli  a měli    i několik šancí.

 

Dočkali se však až v 19. minutě kdy se trefil mezi tři tyče útočník s číslem 9 Jakub Kolář.Vyrovnani,ale netrvalo dlouho.Tentokrat se prosadil útočník domácích s číslem 12.Dominik Reindl. O tři minuty později opět úřadoval domácí střelec dnešního dne Filip Mornstajn.Ani domácí se neradovali z vedení příliš dlouho.Ve 40.minutě se opět prosadil hráč hostů Jakub Kolář.Do kabin tedy odcházeli o něco spokojenější hráči Horni Břízy.

Ondřej Šiml zajistil alespoň bod pro hosty

Do druhé poloviny zápasu nastoupili hosté aktivněji. Vytvářeli si šance a měli dobrý tlak do brány.A dočkali se kýženého vyrovnání zásluhou záložníka hostů z Mladotic s číslem 7 Ondřeje Šimla. Utkání bylo tedy  vyrovnané na 3:3.Skore zápasu se již nezměnilo a o vítězství musely rozhodnout pokutové kopy.

 

 Zápas se hrál v duchu fair play.O tom svědčí i fakt, že byla udělena pouze jedna žlutá karta.Tu obdržel hráč hostů s číslem 8 David Jánský.



Sestavy


SK Horní Bříza B
J. Schimmer [-] - T. Lomoz [-] (85. L. Dobrý [-] ) , J. Šmucler [-] , M. Paukner [-] , L. Janka [-] - F. Mornštajn [-] (85. P. Seko [-] ) , V. Růžička [-] , L. Vodrážka [-] , V. Čechura [-] - D. Reindl [-] , J. Sedlecký [-]

TJ Sokol Mladotice
O. Buchtelík [-] - V. Frank [-] (75. A. Kůsa [-] ) , M. Soukup [-] , V. Šiml [-] , T. Taut [-] - D. Janský [-] , O. Šiml [-] , J. Krejčí [-] - Š. Kůsa [-] , D. Urban [-] (70. F. Buchtelík [-] ) , J. Kolář [-]

ŽK: 45. D. Janský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - LANDA Viktor (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů