Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužený vítězství domácích


1

Domácí tým začal novou sezonu vítězně a porazil hosty z Třemošné po výsledku 3:1.Lepší vstup do sezony si domácí výběr TJ Tatran Třemošná nemohl přát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Eisenhammer zařídil vedení

Domácí tým se ve druhém kole představil na domácím hřišti proti Sokolu Kralovice "B".Po vzájemném oťukávání v prvních 10 minutách zápasu se jako první střelecky prosadil domácí tým.Ve 30 minutě zápasu dal gól hráč s číslem 5 Václav Eisenhammer.Hosté si také vypracovali několik střeleckých příležitosti a jednu z nich dokázali proměnit.Ve 36 minutě zápasu srovnal  stav hráč hostů s číslem 15 Tomáš Běhounek.Nerozhodný stav však nevydržel  příliš dlouho.O pouhou jednu minutu později strhli domácí vedení na svojí stranu.Znovu se prosadil hráč s číslem 5 Václav Eisenhammer.Do konce poločasu se skóre utkání  již nezměnilo a domácí tým odcházel do kabiny určitě spokojenější než hosté.

Domácí tým již vedení udržel

Druhý poločas začal náporem hostujícího týmu.Hosté však naráželi na dobře zformovanou domácího týmu.Domácí tým výrazně podržel brankář Petr Žalud.V 59 minutě zápasu přidal pojistku hráč domácích s číslem 12 Dominik Mašek.Domácí tým tak vedl 3:1.Poté domácí obmněnili sestavu a v 68 minutě zápasu odstoupil hráč s číslem 9 Radek Hilgart a místo něj nastoupil hráč s číslem 15 Vítězslav Mareš.O chvíli později odešel ze hřiště hráč s číslem 14 Lukáš Randa a nahradil jej hráč s číslem 4 Michal Kecer.V průběhu celého utkání bylo uděleno celkem 5 žlutých karet.Tři na straně domácích a dvě na straně hostů.Jako první byl potrestán hráč hostů s číslem 2 Václav Ježek  a také hráč s číslem 13 Marek Chvosta.V domácím výběru byli potrestáni tito hráči: Nejprve hráč domácích s číslem 11 Jakub Rozmara.Poté ve stejné minutě hráč s číslem 3 Jan Vurm  a spolu s ním také hráč s číslem 8 Tomáš Eisenhammer v 90 minutě zápasu.Domácí tým ještě jednou střídal.V 85 minutě zápasu odstoupil hráč s číslem 11 Jakub Rozmara a místo něj nastoupil hráč s číslem 8 Tomáš Eisenhammer.Hosté vystřídali hráče hned na začátku druhé půle.Nejprve v 46 minutě zápasu odešel  hráč s číslem 4 Petr Kučera a místo něj nastoupil hráč s číslem 2 Václav Ježek.V 61 minutě zápasu dokonce došlo na dvojnásobný střídání.Odstoupil hráč s číslem 19 Petr Bulín a místo něho přišel na hřiště hráč s číslem 10 Petr Jícha a nahradil ho  hráč s číslem 10 Petr Jícha.Posledním střídajícím byl hráč s číslem 5 Petr Gažák a nahradil jej hráč s číslem 17 Ondřej Hurt.Na výsledku a průběhu hry se však již  nic nezměnilo a domácí si tedy připsali první tři body.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
P. Žalud [-] - L. Randa [-] (71. M. Kecer [-] ) , L. Vít [-] , D. Mašek [-] , J. Rozmara [-] (85. T. Eisenhammer [-] ) , R. Hilgart [-] (68. V. Mareš [-] ) , J. Vurm [-] , L. Bendík [-] , V. Vrba [-] , V. Eisenhammer [-] , M. Sudík [-]

TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - M. Pánek [-] , P. Gažák [-] (61. P. Jícha [-] ) , P. Kučera [-] (46. V. Ježek [-] ) , M. Kůsa [-] , M. Horyna [-] , P. Bulín [-] (61. O. Hurt [-] ) , D. Běláč [-] , M. Chvosta [-] , T. Běhounek [-] , M. Zeman [-]

ŽK: 85. J. Rozmara , 90. J. Vurm , 90. T. Eisenhammer - 81. V. Ježek , 90. M. Chvosta .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠIMEK František - KÖRNER Jan (N), LAVIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích