1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín překvapil Valašské Meziříčí


Branky


0

V posledním podzimním kole na sebe narazila dvě mužstva z opačných pólů tabulky. Zatímco domácí okupují po bodové sérii špici soutěže, vsetínští se krčili na předposledním místě. A tak o favoritovi tohoto utkání bylo před bitvou jasno. Jenže tentokrát narazila kosa na kámen a zvítězil outsider, který byl po většinu hrací doby lepším týmem a po zásluze si odváží tři velmi cenné body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový zásah

Úvod měli hosté raketový. Již ve 2. minutě založili rychlý přímočarý útok, po kterém Matůš nádhernou technickou parádou dosáhl vedoucí branky – 0:1. Domácí byli šokem v podobě gólu velmi zaskočeni a dobrých deset minut se hra odvíjela převážně na jejich polovině. Ve 12. minutě však mohlo být po jejich vůbec první akci srovnáno. Na brankáře Eliáše postupoval z levé strany zcela sám Jakub Plešek, jenže na vsetínském gólmanovi si po jeho perfektním zákroku vylámal zuby. Poté se hra po dlouhé minuty odvíjela mezi oběma šestnáctkami bez jakéhokoliv náznaku brankové příležitosti. Vsetínští však přesto měli mírně navrch a dá se říci, že diktovali tempo hry. Domácím vázla kombinace a nenacházeli žádný recept na překonání vsetínské obrany, která pracovala bezchybně. Naopak hosté velmi jednoduchou hrou založenou na pohybu a přesnosti přihrávek neustále doráželi na meziříčské zadáky. Ve 41. minutě utekl po levé straně Surovec, ideálně uvolnil Chuchmu, jehož křižná střela těsně minula cíl. Poslední minuty první půle se již odehrávaly v poklidu.

Zvýšení náskoku a gól v závěru

Druhý poločas začali domácí náporem. Z něho se ale hosté velmi brzy vymanili a již ve 48. minutě po centru Surovce mohl skórovat Mydlář, jenže míč netrefil přesně a branku minul. V 56. minutě zahrával Vsetín rohový kop, po němž se míč dostal k nekrytému Surovcovi, jehož krásná přízemní střela bez přípravy skončila za zády bezmocného Michuta – 0:2.  V této fázi hry hosté svého protivníka jasně přehrávali a domácí nebyli schopni založit souvislou akci. Jejich beznaděj „korunoval“ v 61. minutě gólman Michut, který tak dlouho otálel s odkopem, až se míč dostal k volnému Chuchmovi, jenže ten svou možnost skórovat neproměnil a nastřelil pouze Michutovy nohy. V 77. minutě se vynikajícím zákrokem blýskl vsetínský brankář po velmi nebezpečné střele Neubergera. S blížícím se koncem zápasu se hosté zaměřili především na bezchybnou defenzívu a podnikali již jen sporadické útoky. Po jednom z nich v 85. minutě mohli skórovat střídajícím Kašparem, jemuž naservíroval přesně míč na hlavu Jaroš. Prudká hlavička si ale místo do branky nenašla. Když už se zdálo, že domácí vyjdou střelecky naprázdno, přišla 90. minuta hry, kdy po závaru v pokutovém území dotlačil míč do branky Neuberger1:2. Navíc se ale domácí již nezmohli, a tak všechny body se překvapivě stěhují do Vsetína. 



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - P. Plešek [-] , M. Kufa [-] , J. Kapusta [-] , M. Macíček [-] , P. Dragon [-] , J. Plešek [-] , F. Přikryl [-] (83. L. Lasovský [-] ) , A. Michálek [-] , M. Sviták [-] (61. M. Dokoupil [-] ) , J. Roupec [-] (72. M. Neuberger [-] )

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - T. Chuchma [-] (83. T. Kašpar [-] ) , P. Kocurek [-] , D. Dulík [-] , P. Polomík [-] , M. Bělaška [-] - L. Matůš [-] , V. Surovec [-] , M. Mydlář [-] , R. Kučerňák [-] - M. Jaroš [-] (88. J. Cahlík [-] )

ŽK: 81. F. Přikryl , 82. J. Plešek - 24. J. Eliáš , 30. M. Mydlář , 64. R. Kučerňák .
Hráči zápasu: L. Matůš .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Vrťo Peter - KALOČ Radim, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.