0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

22.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov si veze z Karlovic pouze bod


Branky


0

Bezgólový zápas nenadchl. Hosté z Dolní ho Benešova měli k vítězství blíže a proto se dá říci, že s bodem nemohou být spokojeni. Za to domácí si bod snad ani nezasloužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov byl od začátku lepším týmem, hrál fotbal v klidu, protože dle postavení v tabulce nejsou pod žádným tlakem. Až na tragickou koncovku, hráli dobře. Na domácích naopak, na jaře asi poprvé, bylo strašně vidět, že musí a tentokrát to vůbec nešlo. Pár pološancí, ale jinak vůbec nic. Ke konci ještě navíc přišli o vyloučeného J. Mikulu, který tím pádem bude chybět přiští kolo na valašské derby.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - T. Ondřejka [-] , M. Pavelka [-] , M. Štuler [-] - T. Heger [-] , J. Kučera [-] , T. Chuchma [-] - P. Škrobák [-] , J. Pavelka [-] (75. J. Langer [-] ) - M. Podešva [-] , J. Mikula [-]

FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Radek [-] (90. M. Spruch [-] ) , J. Majewski [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (88. B. Moc [-] ) , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , M. Václavek [-]

ŽK: 30. J. Kučera , 54. T. Ondřejka - 32. M. Juchelka , 66. O. Adamík . ČK: 84. J. Mikula .
Místo: Velké Karlovice. Počet diváků: 192. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MACRINEANU Jiří, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.