3:1
(0:1)
20. M. Trejbal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá si zlepšila chuť proti Chodskému Újezdu!


Branky


11

Planá doma dokázala obrátit skóre a překvapivě vítězí proti tvrdému soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ve prospěch Chodského Újezdu

První poločas Chodský Újezd vzal za své a ve 20. minutě už vedli 1:0, kdy se z pokutového kopu trefil Martin Trejbal. Hra se postupně kouskovala, a to vedlo až ke dvěma červeným kartám. Hostující Petr Pikl a domácí Dominik Sovka byli vyloučeni. Do první poloviny se skóre nezměnilo a hosté si tak nesli jednogólové vedení. 

Přišel obrat domácích

Hosté nepokračovali v druhém poločase tak jako v prvním a v 74. minutě pro ně přišla velká rána, Josef Šindelář srovnává na 1:1. O pár minut později šli domácí do vedení, kdy se prosadil Daniel Kloužek. Hosté se z toho nedokázali oklepat a v závěru poločasu se znovu trefil Josef Šindelář, který upravil skóre pro domácí na 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Hráč, Petr Pikl: Dobrý první poločas, ale měli jsme přidat více branek, šance na to byly. Druhý poločas byl z naší strany hrozný, špatně jsme řešili situace v útočné fázi a místo abychom zápas rozhodli, tak jsme pustili soupeře do hry, který zápas otočil a vyhrál.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Mikota [-] , D. Sovka [-] (81. R. Miklas [-] ) , D. Sovka [-] , M. Radil [-] (43. R. Homolka [-] ) , J. Bucsuházy [-] , P. Brožíček [-] , M. Danko [-] , D. Kloužek [-] , O. Suchý [-] (27. J. Šindelář [-] ) , J. Kopča [-]

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - J. Zivčák [-] , T. Trejbal [-] , M. Trejbal [-] , P. Pikl [-] , D. Maščák [-] (73. L. Kozák [-] ) , J. Pikl [-] , D. Lončík [-] , L. Founě [-] (55. L. Pikl st. [-] ) , D. Čoka [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 26. D. Sovka , 35. D. Sovka , 40. M. Radil , 55. P. Brožíček - 30. L. Founě , 81. T. Trejbal , 88. M. Trejbal . ČK: 35. D. Sovka - 35. P. Pikl .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Zavadil Jan - LAFATA Vojtěch (N), SLIVONĚ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Šimon Knopp

Expert: Václav Zeman
Tip experta: výhra domácích

Zajímavé derby, myslím že vyhrají domácí a znovu je to nakopne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích