0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov zůstává v tabulce na dvou bodech!


Branky


9

Meclovu se nedaří a zápas s Dlouhým Újezdem nebyl výjimkou. Dlouhý Újezd si brzké vedení pojistil ještě druhým gólem a vyhrál 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Zesláblý Meclov přivítal doma Dlouhý Újezd. Domácí na začátku zápasu zahrozili velikou šancí, tu však neproměnili, a tím dostali hosty do zápasu. Po úniku hostujícího Martina Dvořáka svojí šanci krásně zužitkoval Lukáš Havel a táhl hosty do vedení. Od této chvíle byla hra hlavně v režii hostů, kteří drželi míč a řídili tempo hry. Domácí tým na to nedokázal odpovědět a do konce poločasu stav zůstal 0:1. 

 

Meclov znovu neuspěl

Domácí přišli do druhého poločasu jako úplně jiný tým a začali hosty pořádně tlačit. Drželi míč a snažili se o nějakou konstruktivní rozehrávku, z které by mohli později nějak nebezpečně vystřelit. Hosté se však drželi velice dobře a nepouštěli domácí k zakončení. Později si naopak sami vytvořili šanci, z které se dokázal trefit Petr Földeši. A tím i pojistil Dlouhému Újezdu výhru 2:0 na půdě soupeře. 



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Trenér, pan Zeman: První půle byla v naší režii, ale první velkou šanci měl Meclov. Postupem času jsme získávali převahu, ale na těžkém terénu jsme se nemohli prosadit. Po jednom úniku Dvořáka už se L. Havel nemýlil. Druhá půle byla z naší strany hodně nepovedená. Meclov hrál aktivně a byli jsme asi hlavou ještě na přestávce. Druhý gól nás uklidnil a zápas jsme dobránili. Hráč utkání Martin Dvořák




Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - M. Suchý [-] (77. J. Váchal [-] ) , L. Forst [-] , J. Pačesný [-] , J. Chromý [-] , J. Suchý [-] , M. Obdržálek [-] , J. Malík [-] (46. Z. Strouhal [-] ) , O. Malý [-] , J. Jurko [-] , J. Řezníček [-] (61. Z. Varga [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - T. Janků [-] (38. Q. Le [-] ) , M. Skopový [-] (58. M. Vaďura [-] ) , L. Pernglan [-] , M. Havel [-] , V. Kulíř [-] , L. Havel [-] (58. V. Šesták [-] ) , M. Stoklasa [-] (83. J. Synek [-] ) , P. Földeši [-] , F. Pták [-] , M. Dvořák [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Měla by rozhodnout kvalita a ta ke na straně hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů