2:1p.
(1:1)
42. M. Dufek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nakopávaný fotbal skončil u penaltového rozstřelu


Branky


4. P. Opava - 42. M. Dufek (p.)
9

Chodský Újezd doma přivítal Postřekov. Postřekov byl v roli mírného favorita, což nakonec nepotvrdil a prohrál po penaltách 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekov nezačal vůbec dobře

Radost domácích přišla velmi brzo, když se po nepovedené přihrávce brankáři dostal míč do sítě. Postřekov tak ve 4. minutě lacině odevzdal vedení domácím. Hra z obou stran byla hodně jednosměrná bez nějaké velké kombinace. Hráči se snažili hrát, co možná nejrychleji dopředu a nedokázali udržet míč na svých kopačkách. Krátce před odchodem do kabin vyrovnal skóre hostující Matěj Dufek, který se jistě trefil z pokutového kopu. První polovina skončila za stavu 1:1.

 

V druhé polovině nepadla žádná branka

V druhé polovině se fanoušci moc neradovali, hráči neukazovali moc fotbalových dovedností a ani šancí nepřibývalo. Zápas skončil a stav zůstal od první poloviny stejný 1:1. O dvou bodovém vítězi rozhodoval penaltový rozstřel.

Domácí gólman Jiří Čepelák ukázal svojí doménu

Penaltový rozstřel zvádl lépe tým domácích, který proměnil všechny pokutové kopy. Hosté naopak 3 krát neproměnili a to rozhodlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Hráč, Petr Pikl: Zápas to byl pro diváky asi hodně nekoukatelný, soupeř nakopával dlouhé balony do stěn a nebo na útočníky a my jsme hráli to samé. Myslím, že remíza je pro oba zasloužena, penalty už byly o štěstí. Náš brankář chytal skvěle, takže jsme brali o bod více. Se dvěma body jsme spokojeni.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - T. Trejbal [-] , M. Trejbal [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl st. [-] , J. Pikl [-] , P. Opava [-] (46. K. Bauer [-] ) , D. Maščák [-] , D. Lončík [-] , M. Beneš [-] , D. Čoka [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - M. Dufek [-] , A. Polák [-] (46. L. Klukan [-] ) , J. Strnad [-] , T. Adamka [-] , J. Závodný [-] , T. Souček [-] (90. F. Kreuz [-] ) , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , V. Královec [-]

ŽK: 34. V. Královec , 90. M. Dufek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Václav - SLIVONĚ Radek (N), KRAŤOCH Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů