1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov v těžkém terénu urval 3 body


Branky


15
Těžké podmínky byly pro oba týmy stejné, hřiště bylo těžce podmáčené a hráči se s tím museli srovnat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólu

První půle v Mrákově nebyla moc fotbalová, hráči se museli přizpůsobit terénu a často odkopávali, aby nevznikla zbytečná chyba vzadu. Postřekov byl mírně aktivnější a nacházel se častěji na útočné polovině. Vycházeli jim rychlé nákopy směřem dopředu, ale gól z toho nepadl. Mrákov s podobnou taktikou dokázal tříkrát probojovat míč před gólmana Lukáše Freie a z jednoho dokázal i skórovat, sudí však gól neuznal a pokračovalo se za stavu 0:0. 

 

Druhý poločas už se střílelo ostrými

V druhém poločase už dokázali hráči lépe kombinovat a toho využil hned v 61. minutě postřekovský Tomáš Souček, kdy po sehrané akci a odražené střele dorážel míč do odkryté branky. Mrákov na to odpověděl střídáním obránce a začal se soustředit spíše na ofenzívu. To se jim vymstilo a postřekovský Lukáš Ledvina přidal v 70. minutě další branku. Když obešel jednoho bránícího hráče a střelou kolem brankáře zvýšil stav na 2:0. V 79. minutě odpověděli domácí gólem Tomáše Duffka, a tak stále žila naděje pro domácí. Ve zbývajících minutách Mrákov tlačil a střílel z každé pozice. Ale hosté si výhru pohlídali a odjížděli domů s vítězstvím 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Trenér, pan Wirt: Přijeli jsme do Mrákova s taktikou, kterou jsme museli rychle změnit. Trávník nebyl ideální a musel jsem tedy apelovat na obránce, ať hrají co nejrychleji dopředu. Ve předu jsme se rvali o balóny a díky tomu se nám také povedlo vstřelit první gól. Druhý poločas jsme začali už o něco více kombinovat, ale nebylo to vůbec jednoduché. Soupeř nás po vstřeleném gólu začal více tlačit. My jsme se s tlakem však dokázali vypořádat a zápas jsme dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - V. Duffek [-] (70. J. Toman [-] ) , P. Vondraš [-] (65. P. Michálek [-] ) , M. Smazal [-] , J. Čácha [-] - A. Karas [-] , J. Dufek [-] , J. Stýskal [-] , T. Duffek [-] , V. Krch [-] - M. Spörl [-] (65. P. Rybár [-] )

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - K. Kuželka [-] , T. Souček [-] (90. M. Cibulka [-] ) , M. Dufek [-] , D. Steinberger [-] , A. Polák [-] , J. Závodný [-] , J. Bláha [-] (87. D. Karlík [-] ) , V. Královec [-] (81. L. Klukan [-] ) , J. Němec [-] , L. Ledvina [-]

ŽK: 35. M. Smazal - 66. M. Dufek , 79. J. Závodný .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - KŮGL Zdeněk (N), KREUZ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Šimon Knopp

Expert: Jan Rudlof
Tip experta: výhra hostů

Zápas v Mrákově pro Postřekov nebude nic jednoduchého, ale hosté si v tomhle vyhroceném zápase výhru vzít nenechají a odvezou si domů 3 body.

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza