4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov si smlsl na Dlouhém Újezdu


Branky


12

Dva silní soupeři se utkali proti sobě. Postřekov, ale zápas zvládl lépe a doma si připsal výhru 4:0. Dlouhému Újezdu se zápas moc nevyvedl, a po čtyřgólovém výprasku se musí oklepat a připravit na další zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhý Újezd první poločas nechytil za správný konec

Postřekov vzal zápas na domácí půdě velice zodpovědně, snažil se být aktivní a držet balón na svých kopačkách. Dařili se jim rychlé náběhy za obranu z kterých hrozili dobrými přihrávkami do prostoru před brankou. Na to hostující tým odpověděl dobrou střelou zpoza vápna, kterou stěží vytáhl gólman Lukáš Frei. Ve 28. minutě už se domácí radovali z gólu, kdy se po centrované přihrávce trefil Jakub Strnad. Postřekovu ta samá taktika vycházela a ve 41. minutě z odražené přihrávky Tomáš Souček zvyšuje skóre na 2:0. V prvním poločase se ukazoval více tým Postřekovu, dokonce zatřásl i párkrát brankovou konstrukcí, ale skóre zůstalo 2:0.

Postřekov se raduje z výhry

Hosté od začátku druhého poločasu pořádně tlačili. Postřekov měl, ale svoji obranu připravenou a nenechal soupeře jen tak vystřelit. Dlouhý Újezd se snažil o srovnání, jak to jen šlo. Dlouho drželi soupeře na jeho polovině, ale gól ne a ne vstřelit. Hosté později zapomněli na obranu a toho Postřekov využil moc dobře, když v 67. minutě skóroval Matěj Dufek velice uklidňující gól na 3:0. Hosté se s výsledkem stále nechtěli srovnat a pokoušeli se alespoň o snížení skóre. Ani to se jim nakonec nepovedlo a v 81. minutě Tomáš Souček svým druhým gólem ukončil všechny naděje hostujícího týmu. Zápas skončil 4:0 v prospěch domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Trenér, pan Wirt: Zápas jsme začali aktivně a soupeř nevěděl, co s námi. V prvním poločase jsme měli hodně šancí a dokázali jsme z toho vstřelit 2 góly. V druhém poločase nás soupeř tlačil, ale my jsme se s tím dokázali vypořádat a uklidnit hru.

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Trenér, pan Zeman: Jsem zklamaný z dnešního výkonu, soupeř byl hratelný, ale my jsme neměli svůj zápas. Nešli jsme tomu naproti, a to se také odrazilo na výsledku. Musíme se sebrat a jít dál, další zápas hrajeme doma, takže musíme vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - T. Souček [-] , M. Dufek [-] , J. Strnad [-] , A. Polák [-] (65. D. Karlík [-] ) , T. Adamka [-] , J. Závodný [-] (90. M. Cibulka [-] ) , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , D. Steinberger [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - J. Bukva [-] , M. Havel [-] , J. Švábek [-] , M. Stoklasa [-] (60. M. Vaďura [-] ) , V. Pešek [-] , J. Synek [-] (46. V. Šesták [-] ) , F. Pták [-] , M. Michl [-] , T. Janků [-] (55. Q. Le [-] ) , M. Dvořák [-]

ŽK: 35. L. Ledvina , 58. K. Kuželka - 44. F. Pták , 60. J. Bukva .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - KREUZ Filip (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šimon Knopp

Expert: Michal Kapic
Tip experta: výhra hostů

Velcí favoriti na výhru soutěže sehrají zápas na půdě Postřekova. Postřekovu se zápas minulý víkend moc nevyvedl, za to Dlouhý Újezd nastřílel doma 9 gólů. To bude pro psychiku týmů rozhodující a Dlouhý Újezd si tak body odveze domů.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů