2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně doma vybojovala 3 body


Branky


42. M. Jarko , 90. M. Jarko
6

Postřekovu první zápas nevyšel vůbec podle jejich představ. Po neproměněném pokutovém kopu hostů se Kdyně dostala na koně a nekompromisně trestala chyby soupeře. Postřekov tak domů odjel s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Jarko si připisuje velmi důležitý gól v těžkém zápase

Postřekov na půdě soupeře začal velice dobře, po 4. minutách hry kopal pokutový kop. Ten však hostující tým neproměnil, a to vyústilo ve větší nervozitu celého týmu. Postupně se začaly objevovat velké zmatky a chyby v rozehrávce postřekovského týmu. Domácí hráli spíše zataženější fotbal, snažili se o rychlé protiútoky směrem na bránu. To se také povedlo ve 42. minutě, kdy Marek Jarko využil chyby stoperů a nikým neobtěžovaný skóroval na 1:0 a tím i završil první polovinu zápasu.

Marek Jarko se dokázal prosadit i po druhé a táhne Kdyni do vítězství

Hosté vstoupili do druhé půle jako úplně jiný tým, zpřesnili přihrávky a aktivita bez míče byla už úplně o něčem jiném. Vytvořili si spoustu palebních šancí, ale skóre ne a ne srovnat. Kdyně se bránila velice dobře a hosté neměli už nic jiného na výběr než zvětšit útočnou sílu. To se jim stalo osudným a v 80. minutě se znovu prosadil Marek Jarko a poupravil skóre pro domácí. Hosté se do konce zápasu už na nic víc nezmohli a pojedou tak domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Pan trenér, Aleš Wirt: Naše neproměněná penalta na začátku zápasu nás trošku položila. Začali jsme být zbytečně zbrklý a často jsme na hřišti chybovali. V druhém poločasu jsme víc drželi míč, ale nedokázali jsme srovnat. Na to soupeř odpověděl, a ještě před koncem zápasu jsem ještě jeden gól inkasovali. Musíme se jako tým oklepat a připravit na další těžké zápasy.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - J. Šup [-] , Š. Říha [-] , T. Linkeš [-] (83. P. Starenko [-] ) , L. Waldmann [-] , K. Kafka [-] , M. Jarko [-] , M. Jarko [-] , M. Janeček [-] , P. Forst [-] (70. Š. Kullač [-] ) , J. Šmejkal [-] (74. V. Černý [-] )

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - D. Karlík [-] (63. P. Štefan [-] ) , M. Dufek [-] , J. Závodný [-] (83. M. Cibulka [-] ) , T. Souček [-] , T. Adamka [-] , A. Polák [-] , J. Strnad [-] , L. Klukan [-] , K. Kuželka [-] , V. Královec [-] (31. D. Steinberger [-] )

ŽK: 20. K. Kafka , 29. M. Janeček , 38. L. Waldmann - 7. M. Dufek , 90. P. Štefan . ČK: 87. K. Kafka .
Hráči zápasu: M. Jarko .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fanfule Adam - SVOBODA Josef (N), KREUZ Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Šimon Knopp

Expert: Jan Řezníček
Tip experta: výhra hostů

Postřekov hraje dobře, a to doma i venku. Z tohoto zápasu si domů odveze tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích