0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

15.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Dvojnásobný „výlov“ v Dolním Benešově!


Branky


4

Report a foto zaslal Petr Krömer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Státní rybářství Hodonín o tomto víkendu vylovilo největší rybník NEZMAR v okrese Opava a fotbalisté rezervy ligové Sigmy vylovili stadión místního fotbalového klubu! Hosté patří do absolutní špičky tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy jsou nejproduktivnější v počtu vstřelených gólů a absolutně nejlepší i v počtu obdržených branek!!! Roli favorita potvrdili i dnes a jak se výsledek rodil je zřejmé z průběhu zápasu. Do první velké šance se dostali domácí v 5. minutě, dělovku Rubého srazila obrana na rohový kop, po jeho rozehrání Kubík se mezi tyče netrefil! Ve 12. minutě kopal přímý kop Rubý, hlavička Gebauera skončila v rukavicích gólmana Stoppena. V 16. minutě kopal z výhodné pozice Matoušek přímý kop, trefil dobře postavenou zeď a dorážka skončila bezpečně na hrudi gólmana Chvěji. V 17. minutě se uvolnil z pravé strany Matoušek a jeho přízemní centr se ve skrumáž odrazil ke kopačkám Langra a skončil u pravé tyče v brance domácích - 0:1!  Hosté měli možnost své vedení pojistit ve 20. minutě, Piňa poslal kolmým pasem do gólovky Matouška, ale skvělý zákrok Chvěji ho připravil o gólovou radost. Už ve 23. minutě založil bleskový protiútok Fabiánek, ale jeho sólo zakončil Matoušek jen rohovým kopem. Ve 25. minutě pálil z výhodné pozice z přímého kopu Galus vysoko nad branku. Ve 38. minutě měli šanci na vyrovnání domácí, Rončkův průnik zakončil střelou Rubý, ale ta se jen otřela o levou tyč! Do 2. poločasu vstoupili domácí razantně. Ve 41. minutě našel Rubý dlouhým pasem nabíhajícího Karčmáře, ale ten trefil jen tělo padajícího gólmana hostů… Hosté odpověděli sólem Matouška v 54. minutě, ale ten by netrefil ani ragbyovou branku! V 64. minutě však byl Matoušek u zrodu druhého gólu hostů, z pravé strany našel nabíhajícího Uriču a ten pojistil vedení hostů – 0:2. Domácí se mohli vrátit do zápasu v 66. minutě, Wojatschke se proháčkoval celou obranou hostů, ale v koncovce ho zradila střelecká muška!!! V závěrečné desetiminutovce měli domácí ještě dvě gólové šance, ale v 84. minutě střílel Rubý po závaru před brankou hostů těsně mimo levou tyč a v 89. minutě zasvištěla jeho pumelice z přímého kopu těsně nad břevnem! Hosté si tak úspěšným „výlovem“ upevnili svou pozici na stříbrné příčce tabulky MSFL a domácí tak i v tomto měření dvou bývalých „SIGEM“ vyšli bodově naprázdno ….    



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér): „Vstup do obou poločasů jme měli dobrý. Přesto jsme si moc gólových šancí nevytvořili, a i z těch mála jsme se z gólu neradovali. Štěstěna se od nás v 1. poločase odvrátila zády, první gól se ve skrumáži odrazil od hráče hostů a skončil v naší brance… Vyrovnání měl ve 2. poločase na svých kopačkách Wojatschke, ale v koncovce selhal! My jsme zase gól nedali, soupeř dal dva, a proto je jeho vítězství zasloužené“!

SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý (trenér): „Tradičně se nám tady hraje těžko, domácí jsou důrazní, hrají aktivně, jsou odolní v soubojích, ale mají smůlu v koncovce! My jsme přijeli s mladým týmem , ve středu nám citelně chyběl špílmachr Spáčil, který s Áčkem cestoval do Plzně. Dělali jsme mnoho chyb. S výkonem některých hráčů nejsem spokojen, ale nakonec s výsledkem ano! Dnes to jsou velmi cenné body“!



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Massaniec [-] , A. Rončka [-] , O. Kubík [-] , V. Wojatschke [-] (74. D. Sobek [-] ) , N. Wybraniec [-] , F. Labuda [-] (80. P. Latka [-] ) , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , A. Karčmář [-] (63. J. Koňařík [-] )

SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - J. David [-] , F. Slavíček [-] , J. Kotouč [-] , J. Matoušek [-] (90. J. Beňa [-] ) , D. Grygar [-] , Š. Langer [-] , . Piňa [-] (61. F. Uriča [-] ) , M. Hadaš [-] (90. A. Bednár [-] ) , J. Fabiánek [-] (70. M. Mikulenka [-] ) , M. Galus [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů