Rozsochy vyhrály pouťové derby


Branky


47. O. Bradáč (p.) , 72. D. Hrbek - 11. S. Padrtka , 30. P. Bureš , 79. E. Šibor , 89. P. Kučera , 90. P. Bureš
29

Rozsochy vyhrály pouťové derby, dyž vyhrály v Radostíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy vstřelily dvě branky

Pouťové utkání za příjemného počasí na ne příliš, jako již tradičně, dobře připraveném hřišti, začali lépe hosté, dobře kombinovali a dostávali se do nebezpečných situací. Domácí se uchylovali k důrazné hře, často až za hranicí pravidel. První branky se dočkali diváci v jedenácté minutě, kdy po kombinaci zamotal míč ve vápně Padrtka a rozvlnil síť domácí branky. Další branka padla ve třicáté minutě, kanonýr Bureš zamotal hlavu obráncům a Ti ho museli nedovoleně atakovat před vápnem. Sám postižený si postavil míč a nekompromisně rozvlnil síť domácích. Do poločasu ještě spálil obrovskou příležitost Juračka a i další možnosti zůstali nevyužity, domácí měli jednu šanci, ale domácí Císař netrefil míč ideálně a Juračka míč zachytil. Za zmínku ještě stojí neuvěřitelná kosa domácího Bradáče na hostujícího Juračku, po které následovalo jen žluté napomenutí.

Rozsochy přidaly další branky

 

Ve druhém poločase zatlačili domácí hosty do defenzivy, hráli na jejich silnější stranu, kam mají nacvičené herní situace a již po dvou minutách se radovali po proměněné penaltě. Pak nastaly chvíle hrůzy, když se střetli hlavami hostující brankář Juračka a domácí Toman. Oba museli podstoupit ošetření hlavy s nástupem do zdravotnické péče ZZS kraje Vysočina. Domácí se oklepali dříve a podařilo se jim vyrovnat, po ztrátě míče hostů ve středu hřiště a rychlém přechodu do vápna se zakončením k tyči.
Spravedlivou výhru hostů začal psát kapitán Emil Šibor, který si naběhl na standartní situaci do vápna a ve skrumáži si našel míč a zavěsil do domácí sítě. Domácí v té chvíli odpadli a hosté chodili do brejků. Další branka padla po krásné kombinaci zkušených hráčů Bureše s Kučerou, když druhý jmenovaný zavěsil krásnou ranou do šibenice. Poslední branku vstřelil kanonýr Bureš, když si postrčil míč do vápna a bezradní domácí ho jen zfaulovali. Následnou penaltu s přehledem proměnil do protipohybu domácího brankáře. Bojovné utkání tak nakonec mělo spravedlivou dohru v podobě výhry hostujícího týmu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Miroslav Láznička: Zatím se nám nedaří sbírat body, příští týden budeme chtít sérii ukončit v Osové Bítýšce.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: V bojovném utkání jsme zaslouženě zvítězili. Doufám, že domácí zraněný hráč David Toman, stejně tak jako náš brankář Patrik Juračka budou co nejdříve v pořádku a budou moci běhat po fotbalových pažitech.



Počet diváků: 179. Rozhodčí: BULA Nikola - FABÍK František (N), PRÁŠIL Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 8. 2021 19:25
Hodnocení zápasu
Petr Procházka

Expert: Michal Škorpík
Tip experta: výhra hostů

Radostín neprožívá dobrý vstup do sezony. Rozsochy si odvezou všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Rozjeté hosty domácí nezastaví .

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích