Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory opět nadělovaly


Branky


28

Bory opět nadělovaly, dalších pět branek si odvezli hráči Dolní Rožínky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka

Po dlouhé pauze jsme se sešli na domácím hřišti se soupeřem z Dolní Rožínky. Po několikaminutovém vzájemném oťukávání se hra nabrala směr. V 19. minutě po faulu na domácího H.Ráčka byla odpískána penalta, které se zhostil borský kanonýr Miroslav Ochrana a úspěšně proměnil. Ve 30. minutě měli domácí šance navýšit, ale nahrávku z rohu neproměnili.

Bory lépe proměňovaly šance

Druhý poločas je na akce bohatší a slibuje zajímavý průběh. V 54. minutě si vypracoval slibnou šanci Miroslav Ochrana, který zleva střílel na zadní tyč. Tuto střelu však golman hostí zvládl zlikvidovat. Píle domácích na sebe dlouho nenechala čekat, když v 55. minutě po centru z levé strany Miroslav Ochrana zkopnul balon Milanu Špačkovi, který izakončil za záda gólmana. V 59. minutě se Milan Špaček uvolnil ale nastřelil pouze tyč. Možnost skóre snížit dostala Rožínka v 67. minutě po skvěle zahraném přímem kopu Vondrušky brankář domácích neměl šanci. Po centru z půlky hřiště od Jirky Novotného v 74. minutě navyšuje hlavičkou skóre zápasu Vojta Chalupa - 3:1. Další úspěch domácích podrhll v zápětí Matěj Zedník po chybné rozehrávce hostí. Pátou brankou pro domácí zakončuje skóre zápasu v 85. minutě Miroslav Ochrana.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč: Jsme rádi za další vítězství a tři získané body do tabulky. Zápas ale působil velice vyrovnaně, četné šance hostí ale nebyly proměněny.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Bílek: Výsledné skóre 5:1 vypadá strašidelně, ale myslím, že je k nám dosti přísné. První poločas, dovolím si napsat, jsme byli lepším týmem, vypracovali jsme si tři, čtyři velice dobré šance, ale bohužel jsme gól nevstřelili. Bory hrozili především ze standartních situací, z jedné z nich vznikl závar ve vápně a penalta – gól. Další šanci si domácí během první půle vlastně nevypracovali, naše defenzíva fungovala velmi dobře. Do druhého poločasu jsme hru malinko otevřeli a po deseti minutách nás soupeř ztrestal krásným gólem Špačka. Po parádním trestném kopu Vondrušky jsme zápas zdramatizovali. Dvě, tři minutky před navýšením skóre na 3:1 jsme měli opět tutovou šanci, kterou jsme nedali, následně soupeř navýšil vedení a zápas tím rozhodl. Gratulujeme Borům k vítězství, tipuji, že Bory budou patřit k největším adeptům na vítězství přeboru. I když konečný výsledek vyznívá krutě, jednalo se o oboustranně kvalitní utkání. PS: Díky za ten rum, hezké gesto (smích)



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - F. Zikmund [-] (87. L. Němec [-] ) , J. Starý [-] , P. Prokop [-] , M. Zástěra [-] (46. J. Kujal [-] ) , M. Ochrana [-] , J. Novotný [-] , M. Špaček [-] (66. V. Chalupa [-] ) , A. Novotný [-] , H. Ráček [-] , T. Požár [-] (68. M. Zedník [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Urban [-] (54. R. Sluka [-] ) , V. Vondruška [-] (46. Z. Konček [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (54. O. Černý [-] ) , R. Mazánek [-]

ŽK: 70. R. Mazánek , 81. R. Sluka , 85. J. Čermák .
Počet diváků: 147.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Jan Čemák
Tip experta: výhra hostů

Výhra Hostů Bude to boj kde bude hodně šancí když je hosté promění odvezou si 3 body.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů