2:1
(1:0)
47. R. Badura (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 10:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice vydřely v závěru zápasu výhru nad Koněšínem


Branky


4. O. Jurka , 89. S. Michal - 47. R. Badura (p.)
6

Trochu nečekaně se protrápili k výhře fotbalisté Třebelovic proti Koněšínu, a to brankou Stanislava Michala že závěru zápasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

První zápas po víc jak devíti měsících byl k vidění v Třebelovicích kam přijeli fotbalisté Koněšína. Favorit zápasu byl před výkopem jasný a domácí fanoušci se těšili již v prvním zápase na střelecké hody. Jenže jak se později ukázalo byli hosté z Koněšína hodně nebezpečným soupeřem. Dopolední utkání se hrálo za slušného fotbalového počasí. Do utkání vstoupili domácí borci výborně. Prvních 15 minut soupeře jasně přehráváli a dostali se ve 4. minutě brankou Ondřeje Jurky zaslouženě do vedení 1:0. Bohužel ale nepřidali další gól a tak soupeř z Koněšína začal hrozit rychlými protiútoky. Zatím ale bez gólové ho efektu, a tak šli do kabin veselejší domácí hráči. 

 

V závěru zápasu domácí rozhodli o třech bodech

Ve druhém poločase hosté brzy vyrovnali z pokutového kopu ze 47.minuty, kterou proměnil Radim Baďura. Hosté měli pak několik dalších stoprocentním šancí na vedoucí branku, ale domácí celek několikrát podržel brankář Marek Nesiba. Nakonec se domácím podařilo vstřelit rozhodují branku v 90.minutě, kdy se po standardní situaci prosadil domácí Stanislav Michal, který brankou na 2:1 odšpuntoval domácí radost. Hosté se již na vyrovnání nemohli, takže všechny body zůstaly v Třebelovicích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Nutno podotknout, že v utkání nás dnes neskutečně podržel Marek Nesiba. Bez něj v bráně jsem si jist, že bychom dnes nebrali ani bod.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] (73. V. Dobrozenský [-] ) , O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] (46. J. Sedláček [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (82. A. Krejčí [-] ) , M. Kabelka [-] , S. Michal [-]


ŽK: 85. M. Králík , 88. O. Šibůrek .
Hráči zápasu: M. Nesiba - M. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase bude jasným favoritem domácí tým, takže všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích