4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice-Byškovice porazily Meteor 4:1, Gabčo vstřelil hattrick!


Branky


0

Byl to jeho zápas! A výraznou měrou se tak podepsal pod první výhru svého týmu v nové sezoně 2015/2016. Josef Gabčo z Neratovic-Byškovic třemi góly sestřelil Meteor Praha a jeho tým vyhrál 4:1. První branku viděla necelá dvoustovka fanoušků už ve druhé minutě. Meteor Praha tak odjíždí z Neratovic bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Rychlý start domácích a parádní průnik Kozáka

Hned z kraje zápasu se diváci dočkali branky! Rychlý protiútok neratovických hráčů šikovně zakončil Josef Gabčo, který tak vstřelil první branku zápasu. Mladý útočník ve vápně z první poslal míč za záda Václava Wintera. A to nebylo z úvodu zápasu vše - na rozdíl dvou branek zvyšoval v jednadvacáté minutě Josef Kozák, když v pokutovém území nádherně vykoupal obránce Meteoru a zavěsil. Hosté nedokázali v první půli přejít přes organizovanou obranu domácích a poločas tak končil za stavu 2:0. 

 

Gabčo završil hattrick během pěti minut

I ve druhé půli, kterou provázelo horké počasí, byly aktivnější Neratovice-Byškovice. Čtyři minuty po jejím začátku sehráli neratovičtí hráči pěknou rychlou akci, kterou zakončoval přesně znovu Josef Gabčo. Obrana Meteoru Praha jen nevěřícně koukala, jak domácí slaví třetí gól. Jenže za pět minit už hosté působili ještě více beznadějně - Josef Gabčo zkušeně překonal Wintera znovu. Po přihráce do vápna prostřelil brankáře mezi nohami a dokonal hattrick. Když už byla domácí obrana překonána, se vším si poradil brankář Štěpán Hodan. Ten nestačil akorát na průnik Lukáše Horvátha, který upravil skóre zápasu na konečných 4:1, když obešel domácího brankáře a zakončoval do prázdné branky. 



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Vladimír Kaňka, předseda domácích: "Hodně nám pomohly rychlé branky ze začátku zápasu. Nový tým si herně sedl, byli jsme lepším mužstvem. Polevili jsme až, když jsme to prostřídali, soupeři se povedlo dát jeden gól. Vyzdvihl bych jak výkon Gabča, tak ale i výkon brankáře Hodana, který spolehlivě zastoupil svého kolegu."




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
Š. Hodan [-] - L. Gazdík [-] , P. Jína [-] , V. Vorasický [-] , R. Šulc [-] - M. Rejman [-] (89. L. Kympl [-] ) , M. Chládek [-] , M. Lovíšek [-] (85. P. Novotný [-] ) , R. Kokoška [-] (65. M. Ptáček [-] ) - J. Gabčo [-] (75. J. Šulc [-] ) , J. Kozák [-] (78. M. Zeman [-] )

FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - M. Daňhel [-] , P. Hromas [-] , J. Frantl [-] , J. Běhounek [-] (49. M. Čonka [-] ) - M. Minárčik [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , L. Horváth [-] - K. Zelenka [-] , J. Fíček [-] (64. J. Šimek [-] )

ŽK: 51. M. Chládek , 92. M. Zeman - 67. A. Hrdina , 81. K. Zelenka .
Místo: tráva. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Duchoň Ivo - ŠTEFAN Michal, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.