2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:15

2.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladý tým Meteoru sebral Litoměřicím dva body


Branky


0

Na půdu Meteoru Praha přijely v rámci druhého kola divizní soutěže silné Litoměřice, které v prvním utkání porazily Úvaly. Domácí Meteor naopak prohrál s Neratovicemi-Byškovicemi a tak chtěli fotbalisté z hlavního města na domácí půdě poprvé zvítězit. Stalo se tak až na penalty, po devadesáti minutách se oba soupeři rozešli smírně - 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skrumáže po rohu využil domácí Hromas

Oba brankáři se během devadesáti minut rozhodně nenudili. Jak litoměřický Pechatý, tak domácí Winter řešili nemálo složitých situací, necelá dvoustovka fanoušků však v první půli viděla pouze jednu branku. Tu vstřelil ve třicáté minutě po rohovém kopu hráč Meteoru Petr Hromas. Využil skrumáže před brankou a protlačil míč za záda brankáře. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Vyrovnávací branka Pavlíčka přišla hned z kraje poločasu

Ve druhé půli pokračovala ofenzivní hra, která přinesla další šance a pět minut po začátku druhého poločasu vyrovnávací gól Litoměřic. Vít Pavlíček svou první brankou v sezoně stanovil skóre zápasu na konečných 1:1, oba soupeři do konce poločasu už recept na jednoho z brankářů nenašli. V následném penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí, kteří proměnili čtyři pokutové kopy, hosté pouze dva. Bonusový bod tak patří Meteoru. 



Ohlasy k zápasu


FK Meteor Praha VIII B
Pavel Stehlík, sekretář Meteoru: "Soupeř byl možná o malinko lepší, ale remíza je zasloužena. U Litoměřic byla vidět zkušenost, máme mladý tým a v zápase jsme se nevyhnuli chybám. Přál jsem si tři body, na šance jsme možná vyhráli i my, ale utkání bylo celkově vyrovnané."

FK Litoměřicko
Štefan Knapík, trenér Litoměřic: "Soupeř doma sázel hlavně na protiútoky, my jsme ztratili dva body. Neproměnili jsme spoustu šancí, které jsme si dokázali vytvořit, hloupě jsme inkasovali ze standardní situace."



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - M. Daňhel [-] , P. Hromas [-] , M. Čonka [-] , J. Frantl [-] , M. Minárčik [-] - D. Dvořák [-] , A. Hrdina [-] (85. P. Borkovec [-] ) , J. Šimek [-] , L. Horváth [-] - K. Zelenka [-] (63. D. Hanek [-] )

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - J. Seidl [-] , J. Dolejška [-] , M. Novotný [-] , F. Svoboda [-] - M. Macháček [-] (64. M. Suchý [-] ) , V. Stožický [-] , V. Pavlíček [-] , J. Novotný [-] (73. L. Krejza [-] ) , M. Rapavý [-] - P. Tichý [-] (80. M. Pokorný [-] ) -

ŽK: 32. K. Zelenka , 67. M. Daňhel , 86. J. Frantl - 33. M. Novotný , 55. P. Tichý , 65. J. Dolejška .
Hráči zápasu: D. Dvořák - V. Pavlíček .
Místo: tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Cihlář František - KUBEC Václav, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.