2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvaly stále čekají na první výhru, tentokrát padly v Libiši


Branky


0

Fotbalisté Úval se podruhé v řadě představili na hřišti soupeře a po debaklu s Českým Brodem si snažili napravit reputaci proti Libišovu, což se výsledkově povedlo, co se ale týče bodů, tak ty zůstaly doma a svěřenci trenéra Tomáše Staňka odjeli domů s prázdnou. Libiš minulý týden předvedla skvělý výkon na hřišti Horních Měcholup a nyní na něj navázala, když na svém hřišti zvítězila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenziva Úval zůstala během prvního poločasu nekořena

Úvaly až na jednu výjimku minulý týden v Českém Brodě odehrály v úvodu soutěže vyrovnaná utkání, takže domácí Libiš šla do zápase s tím, poslední tým tabulky nepodcenit. Sokol Libiš dobře bránil a směrem vpřed byl nebezpečný, až do závěru prvního poločasu se však do žádné velké brankové příležitosti domácí fotbalisté neprotlačili.

 

Největší šanci utkání měl na hlavě domácí Tomáš Chlapec, který hlavičkoval velmi nebezpečně, Martin Vacek se ale překonat nenechal a připsal si důležitý zákrok. Oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu 0:0, který chtěli domácí za každou cenu prolomit a během přestávky sáhli ke třem změnám, jejichž cílem bylo zvýšit ofenzivní hru Libiše.

Libiš po přestávce zvýšila obrátky a šla za vítězstvím

Domácím se střídání vyplatilo a po čtvrthodině hry od výkopu druhého poločasu se ujali zaslouženého vedení, Matěj Řepka našel přesnou přihrávkou střídajícího Rudolfa Poništa, který pronikl za obranu Úval a s přispěním obránce uklidil míč technickou střelou do sítě. Úvodní gól zápas rozhýbal a hosté už nemohli spoléhat jen na pevnou obranu.

 

Třináct minut před koncem však místo nějaké gólové příležitosti přišel nepěkný fotbalový okamžik, když Karel Mančál neudržel nervy na uzdě a kopl do domácího Jiřího Kabyla, za což viděl okamžitě červenou kartu bez ohledu na to, že už jednou žlutou měl, a musel se poroučet předčasně do sprch. Libiš mohla v závěru utkání početní převahu využít.

 

Ivan Baratynskyy mohl dvakrát udeřit, jenže jeho střely byly zablokována. Baratynskyy se však nenechal odradit a jeho třetí střela do třetice všeho dobrého skončila v síti, když se skvělou přihrávkou zaskvěl Přemysl Dušek a Ivan Baratynskyy uklidil míč v nastaveném čase do prázdné brány. Libiš zvítězila 2:0 a zůstává na samotné špici tabulky.

 

Zdroj: sokollibis.blgz.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (trenér TJ Sokol Libiš): „Dnešní zápas musím pochválit úplně celé mužstvo, střídající hráči se velkou měrou podíleli na celkovém výsledku, ukázali, že pro výsledek není rozhodující jak dlouho kdo hraje, ale jak hraje. Ruda Poništ dal první gól v dresu Libiše, je to pro něj odměna za jeho přístup k tréninkům, Dušek přišel na pár minut a hned ho bylo plné hřiště, ale pochválit opravdu musím mužstvo za týmový výkon.“




Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - T. Chlapec [-] , B. Wahbi [-] (46. R. Poništ [-] ) , O. Kolísek [-] , I. Baratynskyy [-] , M. Řepka [-] (88. P. Dušek [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Škoda [-] , J. Kabyl [-] , P. Zuskin [-] (37. R. Čadek [-] ) , L. Jiráň [-] (46. J. Bezděk [-] )

SK Úvaly
M. Vacek [-] - J. Škoda [-] , P. Štěpánek [-] , T. Macek [-] , P. Příhoda [-] (72. P. Pejša [-] ) - P. Němeček [-] , J. Kadeřábek [-] (83. M. Barták [-] ) , L. Marek [-] , D. Bozděch [-] , A. Kraus [-] (68. F. Kuru [-] ) - K. Mančál [-]

ŽK: 71. I. Baratynskyy , 89. J. Bezděk - 29. P. Němeček , 62. K. Mančál , 83. P. Štěpánek . ČK: 77. K. Mančál .
Hráči zápasu: P. Dušek , R. Poništ .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - AUBRECHT Jan, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.