0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Louny v ostře sledovaném derby nestačily na Baník Souš


Branky


0

Nedělní program 6. kola Divize B nabídl regionální derby, v němž hráči týmu FK SEKO Louny přivítali na svém hřišti Baník Souš, který v zápase, jenž toho příliš mnoho pohledného nabídl, zvítězil 2:0 a domů si odvezl všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod přinesl opatrný fotbal z obou stran

Oba týmy vstoupily do zápasu s cílem neudělal během úvodních minut zbytečnou chybu a na obou stranách byly k vidění šance jen zřídka. Spíše to však byly jen náznaky šancí a zejména domácí fotbalisté si během prvního poločasu nevypracovali ani jednu brankovou příležitost.

 

To samé však neplatí o Baníku Souš, který mohl dvakrát udeřit po standardní situaci, brankář Tomáš Patrovský ale inkasoval, a tak aktéři regionálního derby odcházeli do kabin za bezbrankového stavu 0:0 a doufali, že po zápase se poměrně nezáživný fotbal změní.

Po přestávce se prosadili pouze hosté ze Souše

Po výkopu druhého poločasu pokračoval souboj o střed hřiště a šancí bylo po málu. Všichni na stadionu věděli, že pokud někdo vstřelí gól, tak to bude s největší pravděpodobností gól vítězný. První šanci utkání si po přestávce vytvořili domácí fotbalisté, když se David Matyáš skvěle uvolnil a přihrál do dobré pozice Vojtovi Trupovi, tomu však nevyšlo ideálně zpracování a v rozhodující chvíli se do zakončení nedostal.

 

FK Louny svou jedinou příležitost nevyužily a na opačné straně přišel po hodině hry rozhodující gól. Fotbalisté Baníku Souč rozjeli po levé straně rychlou kombinační akci, kterou po dobrém centru do pokutového území zakončil přesnou hlavičkou osamocený útočník Elmir Nuhič. Vstřelený gól pochopitelně dodal hostům sebevědomí, zatímco hra Loun začala stagnovat, a dvě minuty před koncem zpečetil výhru Souše kanonýr Václav Štípek, který vstřelil v minulém kole dva góly.



Ohlasy k zápasu


FK SEKO Louny
Pavel Domecký (FK Louny): „Oba dva soupeři hráli opatrný fotbal a Baník Souš čekal na chybu domácích, kteří se snažili trochu více hrát dopředu. Zápas byl téměř bez šancí. Louny vypálily na bránu pouze jednou, zatímco hosté čtyřikrát a nakonec v závěru vstřelili z rychlých protiútoků dva góly. Na zápas se přišlo podívat 410, což je velmi slušná návštěva, bohužel ale viděla prohru domácích. Porážka je to bohužel zasloužená. Oproti zápasu v Nymburku se nám utkání nepovedlo.“

FK Baník Most - Souš
Pavel Koutenský (trenér FK Baník Souš): „První poločas byl vyrovnaný prakticky bez brankových šancí, hráči neplnili úkoly, které jsme si před utkáním řekli. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, byli jsme více na míči a hráli jsme více po stranách, přicházely centry do pokutového území a také jeden z nich jsme proměnili ve vítěznou branku. Od 60 minuty bylo na hřišti jenom jedno mužstvo a to mužstvo ze Souše, domácí hráči se jenom bránili. Utkání mělo hezkou diváckou kulisu, kterou můžeme jenom závidět. Chci poděkovat všem hráčům i realizačnímu týmu, že se na toto utkání poctivě připravili a odvedli kus poctivé práce.“



Sestavy


FK SEKO Louny
T. Patrovský [-] - D. Matyáš [-] , M. Vodička [-] (59. M. Minařík [-] ) , V. Trup [-] , L. Koubek [-] (59. F. Schettl [-] ) , P. Soukup [-] , M. Bednář [-] (76. M. Havlíček [-] ) , M. Říha [-] , L. Jamrich [-] , K. Krejčík [-] , P. Vokurka [-]

FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - P. Fiřt [-] , P. Bohata [-] , P. Johana [-] , V. Popelka [-] - V. Pátek [-] (76. P. Ihracký [-] ) , P. Hlaváček [-] (88. R. Hečo [-] ) , J. Hynek [-] (81. K. Horák [-] ) - E. Nuhič [-] , V. Štípek [-] (90. V. Wagner [-] ) , J. Zápotocký [-] -

ŽK: 55. L. Jamrich , 84. D. Matyáš , 89. V. Trup - 25. P. Johana , 71. J. Hynek .
Místo: tráva. Počet diváků: 410. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.