F. Svoboda 39. (vl.)
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřice podržel brankář a z Vilémova vezou tři body


Branky


39. F. Svoboda (vl.) - 15. V. Pavlíček , 35. P. Tichý
0

Fotbalisté Litoměřic zavítali v rámci 6. kola Divize B na hřiště Vilémova, který byl doma velmi nebezpečný a vytvořil si řadu brankových příležitosti, jenže dokázal proměnit pouze jednu a hosté si zásluhou skvělého výkonu brankáře Petra Pechatého po výhře 2:1 připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci ve Vilémově sledovali velmi atraktivní fotbal

První příležitost zápasu přišla již v sedmé minutě, kdy domácí fanoušci křičeli po volném přímém kopu v podání Lukáše Demkeho gól, ten ale nakonec nepadl a brankář Petr Pechatý fantastickým zákrokem vytáhl míč na spojnici tyče a břevna. Na opačné straně mohli zahrozit z volného přímého kopu hosté, ale střela Jaromíra Hály skončila pouze na dobře postravené zdi.

 

Za necelou minutu už se ale hosté do příležitosti dostali a hned skončila gólem. Vladimír Jindřich nešťastně založil nepřesnou přihrávkou protiútok Litoměřic, který zakončil přesnou střelou k tyči Vít Pavlíček a po necelé čtvrthodině hry poslal hosty do vedení. Skóre mohlo být prakticky ihned srovnané, ale hlavička Karla Kaňkovského po skvělém centru kapitána Tomáše Jägra zamířila těsně mimo.

 

Po svižném a velmi pohledném úvodu zápasu si oba týmy na chvíli vydechly, ale již ve třiadvacáté minutě přišla další příležitost, kterou měli domácí fotbalisté Vilémova. Karel Kaňkovský se ocitl v obrovské šanci, když dvakrát zakončoval v tváří v tvář brankáři Petru Pechatému, ani jednou ho však překonat nedokázal, čemuž fanoušci nemohli uvěřit.

 

Litoměřice o sobě dlouho nedaly vědět, po půlhodině zápasu ale rozjely další rychlý protiútok a po nádherné kombinaci vyřadily ze hry obranu domácího Vilémova. Petr Tichý se poté ocitl v obrovské šanci, kterou nepohrdl a zvýšil na 2:0. V závěru prvního poločasu domácí fotbalisté zahrávali volný přímý kop, ke kterému se postavil Karel Kaňkovský a tentokrát už se mohl radovat z gólu, když si míč po jeho střela srazil do vlastní brány nešťastný František Svoboda.

Domácím nepomohla prolomit střeleckou smůlu ani střídání

Vilémov sáhl během druhého poločasu k několika střídáním a pozměněnou hrou se snažili alespoň o vyrovnání. Domácí fotbalisté si vypracovali dvě velmi dobré brankové příležitosti, jenže ani jednu z nich nedokázali proměnit a hosté z Litoměřic zkušeně hlídali svůj jednobrankový náskok. Fanoušci sledovali nadmíru pohledné utkání, kterému by nejspíš slušela remíza.

 

Zdroj: skvilemov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Vilémov
Libor Sklenář (správce internetových stránek SK Vilémov): „Diváci viděli určitě atraktivní a kvalitní fotbal a určitě zatím nejlepšího soupeře domácích letošního podzimu. Rozhodčí pískali rovinu, tak jak to má být, i když občasná chybička se vloudila na obou stranách, ale to je běžná záležitost. Divákům patří dík za povzbuzování a věřme, že naši hráči nesloží zbraně a brzy zase nějaký ten bod vydolují, ať již venku nebo pak doma. Zápasů je před námi ještě hodně, takže není nic ztraceno.“




Sestavy


SK Vilémov
P. Janda [-] - T. Jägr [-] - K. Kaňkovský [-] - V. Jirchář [-] , L. Demke [-] (80. J. Čuda [-] ) , M. Hnízdo [-] , M. Stach [-] , J. Demčenko [-] (46. J. Dobeš [-] ) , V. Jindřich [-] (46. J. Kopřiva [-] ) , A. Vavroušek [-] (67. M. Soukup [-] ) , J. Krasnický [-]

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - F. Svoboda [-] , J. Hála [-] , M. Novotný [-] - M. Pokorný [-] (91. P. Hranička [-] ) , V. Stožický [-] (70. L. Krejza [-] ) , M. Rapavý [-] - V. Pavlíček [-] , P. Tichý [-] - M. Macháček [-] , J. Horváth [-] (83. V. Flégl [-] )

Hráči zápasu: K. Kaňkovský - P. Pechatý .
Místo: tráva. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, WOLFRAM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.