6:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divizní derby ovládl Baník Souš, Litvínovu nasázel šest branek


Branky


29. M. Khaur (vl.) , 44. V. Štípek , 51. V. Pátek , 70. E. Nuhič , 73. V. Štípek (p.) , 86. P. Hlaváček - 60. O. Bíro , 81. J. Horský
0

Litvínov zavítal v sobotu odpoledne na hřiště Baníku Souš, kde v divizním derby vyzval domácí fotbalisty. Baník odehrál fantastický zápas a ve velmi atraktivním utkání bohatém na góly se radoval z hladké výhry 6:2, ke které přispěl dvěma góly kanonýr Václav Štípek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění středního obránce výkon domácího Baníku neovlivnilo

Ačkoliv domácí fotbalisté museli dohrávat zbytek zápasu bez zraněného středního obránce Petra Johany, na průběhu zápasu to nebylo vůbec znát a hosté se jen sporadicky dostávali do nějaké šance. To samé nelze říci o domácí Souši, kteří se snadno dostávali k šestnáctce soupeře, první vážnější šanci si však vytvořili až téměř po půlhodině hry, ta ovšem hned skončila gólem.

 

Domácí fotbalisté rozjeli pohlednou akci po levém křídle, odkud přišel parádní centr do šestnáctky Litvínova a obránce Michal Khaur si nešťastně usměrnil míč do vlastní sítě. Vzápětí se domácí mohli rychle ujmout tříbrankového vedení, první střela z dvaceti metrů ale zamířila těsně vedle tyče a pokus z jednačtyřicáté minuty olízl břevno, od něhož se míč odrazil do zámezí.

 

V hledišti to několikrát zahučelo, domácí fanoušci Baníku Souš se ale před koncem prvního poločasu přece jen dočkali ještě jednoho gólu, když domácí rozjeli další skvělé útok po levém křídle a po následném centru se prosadil Václav Štípek, který po dobrém náběhu potvrdil roli kanonýra a přesnou hlavičkou těsně před přestávkou zvýšil na 2:0.

Po přestávce se diváci dočkali fantastického střeleckého představení

Baník Souš během prvního poločasu vstřelil dva góly po centru z levé strany, kterou hráči Litvínova s velkými obtížemi pokrývali a krátce po přestávce inkasovali z daného prostoru třetí gól. Baník rozjel další nádhernou kombinační akci, na jejímž konci stál kapitán Václav Štípek, který skvěle přepustil míč mezi nohama na nabíhajícího Vladimíra Pátka, a ten následně míč uklidil do sítě.

 

Za necelou minut mohl vstřelit další gól Elmir Nuhič, jeho zakončení ale mezi tři tyče nezamířilo, stejně jako po necelé hodině hry střela Vladimíra Pátka z volného přímého kopu. V čtyřiašedesáté minutě o sobě dali vědět hosté, když se skvělou střelou k levé tyči prosadil obránce Ondřej Bíro. Domácí ale dvacet minut před koncem rychle odpověděli, když se do černého trefil Elmir Nuhič.

 

Baník Souš vedl 4:1 a vývoj utkání měl pevně pod kontrolou. V 73. minutě navíc bylo skóre ještě vyšší, když se hosté provinili faulem na pravé straně pokutového území a následnou penaltu bezpečně proměnil Václav Štípek. Hostům se hrozivé skóre podařilo devět minut před koncem zkorigovat, když se prosadil Jaroslav Horký. Poslední slovo však měli domácí fotbalisté, kteří rozjeli po ose střídajících hráčů Petr Ihracký a Jan Hynek pěknou akci, kterou zakončil přesnou střelou Petr Hlaváček a upravil skóre na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Pavel Koutenský (trenér FK Baník Souš): „To co jsme si před utkáním řekli, tak jsme také splnili. Hosty jsme měli přečtené a věděli jsme co od nich čekat. První poločas byl v celku vyrovnaný a ve druhém poločase jsme hosty přehráli. Potvrdili jsme předchozí vlastní výsledky a jsem rád, že jsme v tomto okresním derby na divizní úrovni uspěli. Hostujícímu celku přeji, ať se jim v soutěži daří, neboť se utkání hrálo za pěkné divácké návštěvy a to bych si přál i v dalších společných střetnutí, protože diváci k fotbalu patří.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - P. Johana [-] (9. K. Horák [-] ) , V. Popelka [-] , P. Fiřt [-] - P. Hlaváček [-] (90. Z. Bartoš [-] ) , V. Pátek [-] (88. R. Hečo [-] ) , J. Zápotocký [-] , M. Hlaváček [-] (59. J. Hynek [-] ) , K. Christof [-] - E. Nuhič [-] (71. P. Ihracký [-] ) , V. Štípek [-]

FK Litvínov
J. Valeš [-] - M. Prokop [-] , M. Khaur [-] (56. J. Horský [-] ) , O. Bíro [-] , D. Moravec [-] - M. Kulhánek [-] , D. Batelka [-] , T. Künzl [-] (75. T. Karaus [-] ) , P. Dragoun [-] (88. D. Holenda [-] ) - J. Zigmund [-] (75. M. Svoboda [-] ) , M. Vrba [-] (46. D. Macko [-] ) -

ŽK: 21. M. Hlaváček , 81. V. Štípek - 65. P. Dragoun , 65. M. Kulhánek , 67. O. Bíro .
Hráči zápasu: V. Štípek .
Místo: tráva. Počet diváků: 453. Rozhodčí: Trska Adam - HURYCH Jan, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.