E. Nuhič 71.
S. Da 81. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Souš se vrátil na vítěznou dráhu, doma přehrál Horní Měcholupy


Branky


71. E. Nuhič , 81. S. Da (p.)
0

Baník Souš se chtěl po prohře na hřišti Chomutva v domácím zápase proti Horním Měcholupům vrátit zpět na vítěznou dráhu, což se mu zásluhou skvělého výkonu Václava Štípka podařilo. Domácí v utkání, které se kvůli špatnému počasí odehrálo na umělé trávě, zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nabídl několik šancí

Baník Souš vlétl na svého soupeře před vlastním publikem pořádně zostra a již po několika sekundách po výkopu zápasu se řítil sám na bránu Václav Štípek, hostující brankář mu ale skvěle snížil po vyběhnutí střelecký úhel a následná střela domácího kanonýra zamířila těsně vedle pravé tyče. V další šanci se ocitl Pátek, který po centru z pravé strany napřáhl k pohotovému voleji, jenž skončil těsně vedle pravého horního rohu a v hledišti to jen zahučelo.

 

Horní Měcholupy o sobě daly vědět dvakrát, ani jedna ze dvou dobrých příležitostí se však neujala. Důležitou roli hráli v prvních poločasech oba brankáři, kteří během úvodních pětačtyřiceti minut neinkasovali ani jeden gól, přestože hosté k němu byli hodně blízko, jenže v největší šanci utkání bránu přestřelili místo toho, aby ho uklidili do prázdné brány. Ačkoliv oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu, přítomní diváci se rozhodně nenudili.

Baník Souš po přestávce předvedl touhu po vítězství

Domácí trenér Koutenský naordinoval během poločasové přestávky svým svěřencům ofenzivní pojetí hry, což domácí hráči splnili a po přestávce usilovali o vstřelení úvodního a vedoucího gólu zápasu. Na hřiště navíc přišel Elmir Nuhič, který měl jasný úkol, a po pár minutách pobytu na hřišti se mu ho podařilo splnil. Necelých dvacet minut před koncem Hlaváček rozjel pohlednou kombinační akci, po které Václav Štípek přihrál do vyložené pozice střídajícímu Elmiru Nuhičovi, který nezklamal a uklidil míč do prázdné brány.

 

Stejně jako v prvním poločase, také v tom druhém si hostující hráči Horních Měcholup vytvořili dvě slibné brankové příležitosti, opět je ale nedokázali využít a brankář Hanus ve zbytku utkání udržel čisté konto. Deset minut po úvodním gólu zápasu poté přišlo rozhodnutí, a to když se v jednaosmdesáté minutě prosadil Brazilec Diego Da Silva, který v závěru zápasu zahrával pokutový kop a bezpečně ho proměnil. Třetí hřebíček do "rakve" hostujícího celku mohl přidat Hynek, svou šanci ovšem proměnit nedokázal, a tak utkání skončilo výsledkem 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Koutenský (trenér): „Utkání moji svěřenci odehráli dle mých představ, hráli jsme s pevnou obranou a vynikajícím brankařem Hanusem, do sestavy se po zranění navrátili hned tři hráči Johana, Štípek a tvůrce hry Diego , což na předvedeném výkonu bylo znát. Jsem rád, že jsme po předchozích dvou prohrách dokázali toto utkání zvládnout. Nyní nás do konce podzimní soutěže čekají celky s popředí tabulky a bude to velmi těžké, ale když předvedeme výkony podobné v utkání s Horními Měcholupy, tak se nemusíme ničeho obávat.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - P. Johana [-] , P. Fiřt [-] , P. Ihracký [-] (84. V. Popelka [-] ) - V. Wagner [-] (59. E. Nuhič [-] ) , J. Zápotocký [-] , P. Hlaváček [-] , V. Pátek [-] (90. J. Hynek [-] ) , K. Christof [-] , S. Da [-] - V. Štípek [-] (88. K. Horák [-] )

SK Horní Měcholupy
O. Čáp [-] - M. Boček [-] , T. Vejr [-] , J. Klír [-] (74. J. Řezníček [-] ) , M. Borek [-] , M. Čech [-] , M. Hejno [-] , J. Markuzi [-] , O. Žitný [-] (79. P. Havlíček [-] ) , M. Bláha [-] (66. V. Karvánek [-] ) , T. Chlumecký [-]

ŽK: 56. P. Ihracký , 79. P. Hlaváček - 44. J. Markuzi , 50. J. Klír , 81. O. Čáp .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Martin - NEHASIL Lukáš, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.