1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2015 19:45

12.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chomutov v předehrávce 12. kola Divize B nestačil na Úvaly


Branky


0

Marek Barták vstřelil dva góly a po přestávce vystřelil Úvalům na hřišti Chomutova tři body. Zatímco první poločas nabídl jeden gól, tak v tom druhém byly k vidění hned čtyři. Chomutov po čtrtnáctidenní přestávky kvůli odloženému zápasu v domácím prostředí nestačil na Úvaly, které zvítězily 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet minut přineslo jeden gól

Fotbalisté Chomutova nastoupili do utkání proti Úvalům v pozměněné sestavě, v jejímž dresu se poprvé v letošní sezóně představil Mahamadou Dramé z Teplic, zatímco v obraně nechyběl David Zahradník, který se před třemi týdny blýskl skvělým výkonem. Úvod zápasu však nezastihl domácí hráče v příliš dobrém rozpoložení a do kabin odcházeli po prvním poločase s jednobrankovým mankem, o které se postaral po půlhodině hry přesnou střelou Petr Pejša.

Úvaly rozhodly o svém hladkém vítězství po hodině hry

Chomutov sice nevstoupil do utkání zrovna dobře, ale krátce po přestávce si to jeho hráči vynahradili. Jan Hyneš to na sebe vzal jako správný kapitán a nádhernou střelou zpoza šestnáctky zamířil přesně do levého horního rohu. Vyrovnávací gól byl dobrým příslibem do dalších minut, jenže závěr zápasu patřil k nelibosti hostujícímu týmu Úval, kteří po hodině hry vstřelili tři branky a bylo po zápase.

 

Hráči Chomutova v klíčových okamžicích zmatkovali, a když už se mohli dostat do nějaké slibné brankové příležitosti, tak si zbytečně dávali přednost. Po vyrovnávacím gólu chyběl někdo, kdo by to vzal na sebe a po vzoru Jana Hyneše se pokusil o vstřelení další branky. Utkání zlomil v třiašedesáté minutě Marek Barták, který poslal Úvaly do vedení a deset minut před koncem ho pro jistotu ještě sám pojistil.

 

Domácí sáhli během druhého poločasu celkem ke čtyřem střídáním, ani jeden z nově příchozích hráčů na hřiště ale hru nikterak výrazně neoživil a domácí se ve zbytku utkání gólu nedočkali. To na opačné straně se jeden ze střídajících hráčů uvedl ve skvělém světle. Jan Škoda přišel na hřiště v sedmdesáté minutě místo Karla Mančála a šest minut před koncem přesným zakončením zpečetil výhru Úval v poměru 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chomutov
David Panuška: „Poté, co byl sobotní duel mezi Českým Brodem a Chomutovem odložen, zajížděli do Chomutova silné Úvaly. Ti šli do vedení v prvním poločase, ale Chomutovu se startem druhé části povedlo po krásné střele Jana Hyneše vyrovnat. Poté ale svěřenci Pavla Chaloupky třikrát inkasovali a utkání vysoko prohráli.“




Sestavy


FC Chomutov
R. Zaťko [-] - M. Drame [-] , L. Doksanský [-] (46. F. Awuku [-] ) , V. Kubík [-] , D. Váňa [-] , D. Zahradník [-] , P. Nový [-] (70. J. Kopta [-] ) , M. Grubiša [-] , M. Vait [-] (82. T. Kunart [-] ) , J. Hyneš [-] , M. Chaloupka [-] (46. M. Klimeš [-] )

SK Úvaly
V. Marek [-] - P. Štěpánek [-] , V. Kořínek [-] , P. Příhoda [-] - F. Kuru [-] (66. D. Bozděch [-] ) , P. Němeček [-] (85. A. Kraus [-] ) , L. Marek [-] , M. Barták [-] (90. J. Kostka [-] ) - P. Pejša [-] (87. D. Tokar [-] ) , K. Mančál [-] (70. J. Škoda [-] ) - J. Moudrý [-]

ŽK: 43. J. Hyneš , 86. M. Grubiša - 52. P. Příhoda .
Hráči zápasu: M. Barták .
Místo: tráva. Počet diváků: 375. Rozhodčí: Mrkáček Michal - MILNER Michal, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.