T. Procházka 45. (p.)
2:1p.
(1:1)
20. P. Ihracký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Souš potrápil vedoucí celek, Kladno doma zvítězilo až na penalty


Branky


45. T. Procházka (p.) - 20. P. Ihracký (p.)
0

K dalšímu mistrovskému utkání zajížděli hráči Baníku Souš na hřiště vedoucího celku fotbalové divize skupiny B Kladna. Utkání bylo hráno v sobotním dopoledni za pěkného podzimního počasí se slunečním svitem a jeho osudu nakonec musely rozhodnout pokutový kop, nichž byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník Souš vstoupil do zápasu proti vedoucímu celku skvěle

Utkání začali aktivněji hosté ze Souše, byli více u míče a měli i herní převahu, ale bez brankových příležitostí. Domácí naopak mohli těžit z chyby hostujícího Ladislava Pátka, který v jedenácté minutě utkání nahrával zpětnou přihrávku brankaři, kterou domácí útočník vystihl a šel z pravé strany sám na brankaře hostí, ale ten mu šanci vstřelit první branku bravurním zákrokem znemožnil.

 

Ve 20. minutě při delším obléhání branky domácích byl v pokutovém území faulován hostující kanonýr Václav Štípek a hlavní rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K jeho provedení se postavil středopolař Da Silva Diego a upravil stav na 0-1 pro hostující tým. Vzápětí Baník Souš předvedl nádhernou kombinační akci, když míč putoval po ose Fiřt – P.Hlaváček, přičemž druhý jmenovaný hráč našel parádním centrem kanonýra Václava Štípka, jehož následná střela zamířila těsně vedle. Ve 28. minutě utkání hráči Souše propadli v obranné fázi a domácí útočník se sám řítil na brankaře Hanuse, ale svoji střelu poslal vysoko nad.

 

Hráči Baníku Souš stále lépe v utkání kombinovali, drželi míč a čekali až bude přestávka, ale přišla akce z čistého nebe, kdy se domácí útočník dostal do rychlého protiútoku, po kterém brankař Hanus špatně odhadl vzdálenost propadnuvšího míče a vyběhl ze své branky. Domácí hráč byl však u míče dříve, udělal brankaři kličku do strany a Hanusovi nezbývalo nic jiného, než domácího hráče faulovat a rozhodčí správně nařídil pokutový kop. Tentokrát proti hostujícímu celku. K exekuci pokutového kopu se postavil domácí kapitán Tomáš Procházka a srovnal skóre utkání na 1-1.

Atraktivní utkání musely rozhodnout pokutový kopy

Ve druhém poločase měli uzemní převahu naopak domácí hráči Kladna, ale přesto docházelo k pěkným akcím na obou stranách. Hostující hráči měli šanci téměř po hodině hry, když hostující Hynek zahrával přímý volný kop, na který si naběhl Václav Štípek, jeho hlavičku ale domácí brankař chytil. Poté došlo k několika střídáním na obou stranách, kdy hosté museli vystřídat zahlceného středopolaře Diega, který po dlouhé pauze hrál od začátku utkání, a také stopera Johanu, který si stěžoval na původní poranění z minulých utkání.

 

Na obou stranách se zažlutilo, ale k jasné brankové příležitosti už nedošlo, ikdyž domácí diváci v závěru utkání chtěli po hlavním rozhodčím odpískat další pokutový kop za faul v šestnáctce Kladna, třeba však dodat, že domácí hráč svému pádu velmi pomohl. Nic se tedy na brankovém skóre do konce utkání nezměnilo a šlo se do penaltové loterie, která zaručuje vítěznému mužstvu další bod navíc. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí hráči a vyhráli jej 5-3 poté, co za hosty neproměnil jediný pokutový kop kapitán Václav Štípek a poslední pokutový kop hostí se již neprováděl, neboť nemohl na výsledku pokutových kopů již nic změnit.

 

Zdroj: tjbaniksous.cz

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Baník Most - Souš
Pavel Koutenský (trenér): „V prvním poločase jsme byli lepším týmem a ve druhém zase domácí hráči. Mrzí mě, že jsme nedokázali první poločas odehrát do konce bez obdržené branky a také to, že nejsme schopni vyhrát dovednostní soutěž ve střílení pokutových kopů. Letos na podzim jsme z nich vždy odešli poraženi. Jinak při celkovém hodnocení konstatuji, že remíza u vedoucího celku naší skupiny je cenná a vážím si jí. Klukům bych chtěl poděkovat za odpracovaný výkon v utkání a již nyní se těšíme na dalšího soupeře v domácím prostředí, kterým bude další kvalitní tým celek Neratovic.“



Sestavy


SK Kladno
J. Tesař [-] - D. Šíma [-] , V. Kolmistr [-] (46. J. Štoncner [-] ) , D. Čížek [-] , F. Suchý [-] , M. Tóth [-] (60. S. Skořepa [-] ) , T. Procházka [-] , J. Růžička [-] , P. Růžička [-] (77. V. Kraus [-] ) , V. Kalina [-] , J. Pechr [-]

FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - P. Fiřt [-] , P. Ihracký [-] , P. Johana [-] (88. R. Hečo [-] ) - S. Da [-] (77. E. Nuhič [-] ) , P. Hlaváček [-] (36. J. Hynek [-] ) , V. Pátek [-] , K. Christof [-] , V. Wagner [-] , J. Zápotocký [-] - V. Štípek [-] -

ŽK: 37. T. Procházka , 55. J. Pechr , 77. S. Skořepa , 83. J. Tesař - 38. J. Hynek , 46. S. Da , 78. V. Štípek .
Místo: tráva. Počet diváků: 239. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - SVATÍK Martin, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.