Tuchořice otočily zápas a vyhrály


Branky


38. J. Blacha - 60. M. Malý (p.) , 69. M. Provazník
3

Na zápase fotil a report poslal Jaroslav Feciškanin.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obou mužstvech byla v úvodním zápase nové sezóny viditelná značná nerozehranost. Vždyť od posledního soutěžního zápasu uplynulo více než deset měsíců. 

 

Vedení se ujali domácí ve 38. min., kdy se z trestného kopu z více než 25m nádherně trefil Jan Blacha tvrdou ranou do vnitřní strany břevna, od které se míč odrazil za brankovou čáru tuchořického brankáře Bartoše. Za dvě minuty nato však zbytečně ve vlastním pokutovém území fauloval Mihai Leustean a rozhodčí nařídil pokutový kop. Brankář Žiželic sice po jeho rozehrání skočil na opačnou stranu než zamířil Michal Provazník, ale to ho nemuselo vůbec trápit, protože střela minula brankovou konstrukci.

 

Ve druhé půli již byla znatelnější převaha Tuchořic, z níž v 60. min. vyplynul další nedovolený zákrok ve velkém vápně a rozhodčí Evžen Svoboda byl nucen nařídit další penaltu pro hosty. Míče se ujal Milan Malý ml. a druhou penaltu pro Tuchořice již bezpečně proměnil. Obrat ve skóre zařídil v 69. min. Michal Provazník a odčinil tak své zaváhání a neproměněný pokutový kop z konce prvního poločasu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin (vedoucí): Děkuji všem zúčastněným za účast a snahu v dnešním zápase. Nezískali jsme bohužel ani bod, byť jsme k němu nebyli zase tak daleko. Příští týden se snad přidají další, kteří se dnes z různých důvodů nedostavili. O tom, co je zapotřebí, abychom byli v následujících zápasech úspěšnější, není třeba se rozepisovat. To všichni dobře víme... JEDEME DÁL !!




Sestavy


TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - V. Holý [-] (60. I. Cojocaru [-] ) , K. Kacz [-] , J. Blacha [-] , J. Švejda [-] , L. Dormišev [-] , M. Leustean [-] , M. Makuka [-] , P. Zuščík [-] , T. Večeře [-] , M. Soukal [-]

Sokol Tuchořice
R. Bartoš [-] - M. Jarolím [-] (86. J. Poděbradský [-] ) , V. Tolar [-] (73. M. Plánička [-] ) , M. Malý [-] , M. Provazník [-] , M. Malý [-] , O. Šmejc [-] , F. Bureš [-] , O. Plánička [-] , P. Hotěk [-] , J. Šimeček [-]

ŽK: 38. J. Blacha - 60. V. Tolar , 82. F. Bureš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Evžen - SPIŠÁK Dušan, ČERNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2021 16:12
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích