4:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů vyhrál Velmez


Branky


51. P. Simr , 65. P. Mucha , 77. E. Smejkal , 81. E. Smejkal - 1. D. Krhut , 20. J. Zlámal (p.) , 36. T. Pospíšil
0

Parádní zápas viděli diváci ve Velkém Meziříčí. Byla sice zima, ale o branky a drama nebyla nouze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než vlastně zápas pořádně začal, jásali hosté z Hulína. Krhut v 1. minutě vystihl přihrávku od Berky, vřítil se do pokutového území a střelou na zadní tyč rozvlnil síť Velkého Meziříčí 0:1.

Domácí se nenechali rozhodit. Ve 2. minutě se po straně protáhl Demeter, jeho přízemní centr Spartak odvrátil, míč se dostal na kopačky hráčů domácích a Dolejš vyslal další centr do pokutového území, kam si naskakoval Demeter a hlavou poslal míč nad branku. Ve 3. minutě prošli domácí znovu po křídle, centr v pokutovém území směřoval k Simrovi a jeho střelu reflexivně vytáhl na roh Libor Chytil. Důležitý zákrok brankáře Spartaku přišel znovu v 9. minutě po rohovém kopu domácích, když Simr hlavičkoval a odražený míč o zem Libor Chytil znovu vytáhl nad branku.

V 17. minutě Kadlec prohrál souboj ve středu pole, Demeter získal odražený míč a chytrou střelou k přední tyči vyzkoušel pozornost Libora Chytila. Ten střelu vytáhl na rohový kop.

Ve 20. minutě se vytáhl znovu Spartak. Zlámal vyslal dopředu Pospíšila, toho k zemi poslal Šimáček a rozhodčí Kneisl nařídil proti domácím pokutový kop. Míč si postavil Jaroslav Zlámal a bombou, kterou otřel o břevno, poslal Spartak do dvoubrankového vedení !!! 0:2

Ani dvoubrankové vedení Velkému Meziříčí nesebralo chuť útočit. Dolejš v 26. minutě našel Boučka a jeho střelu znovu vytáhl Libor Chytil!

Široký úsměv pak hostům na tváři vykouzlila 36. minuta, když Krhut vyslal dopředu Petra Zavadila, ten před bránou našel Tomáše Pospíšila, který s přehledem Spartak poslal do tříbrankového vedení!!! 0:3

Pche, to z první půle nebylo zdaleka vše. 

Domácí bojující o kontaktní branku zahrozili hned v 39. minutě. Dolejš našel centrem Simra, ten ale hlavičku netrefil ideálně a míč poslal těsně mimo branku. Noa 44. minuta přinesla domácím další šanci, kdy při hlavičce Šimáčka vytahoval míč mimo branku znovu Libor Chytil.

Trochu zavádějící vedení 3:0 po první půli nemohlo přísného realistu ukolébat v představě o definitivní podobě výsledku. A domácí začali brzy a záhy po změně stran začali výsledek měnit. 

V 50. minutě se znovu efektivně snesl centr do pokutového území Spartaku a Pavel Simr rybičkou a s odrazem míčem od zem korigoval stav na 1:3.

Vzápětí však pravděpodobně mohl osud zápasu ve prospěch Spartaku potvrdit Václav Onřejka.V 53. minutě výtečně potáhl míč Krhut, jeho centr prošel až volnému Ondřejkovi, který osamocen však poslal míč vysoko nad!

Přestože Spartak stále vedl o 2 branky, byli to domácí, kteří pravidelně určovali, co se bude na hřišti dít. Naši hráči bohužel nezvládali na dlouho držet míč na svých kopačkách, z naší obrany se stával víceméně průchoďák a vše častokrát řešila až obrana v poslední chvíli. 

V 59. minutě hlavičkoval vedle branky Demeter a znovu stejný hráč v 61. minutě zavařil naší šestnáctce tak, že až Libor Chytil postupně musel několikrát likvidovat míč. 

Obdobně se vyvíjela akce Velmezu v 64. minutě. Demeter našel hlavu Dolejše a proti jeho zakončení vykouzlil Libor Chytil další alespoň „rohový“ zákrok. Na míč zahraný z rohového kopu si však naskočil Mucha a hlavou do růžku snížil na nepříjmených 2:3.

Hosté se na hřišti očividně ztráceli a měli problémy s dalšími a dalšími ofenzivními proudy domácích hráčů. 

V 74. minutě ještě Simr hlavičkoval ze záklonu mimo branku. V 78. minutě si však defenziva Spartaku neporadila s dalším centrem a Smejkal hlavou srovnal na 3:3!!!!

Na to přišla v 81. minutě nepřesná přihrávka Číhala od vlastní šesntáctky, domácí vystihli přihrávku a nakonec Smejkal přehodil vybíhajícího Libora Chytila. 4:3

Tak jak Spartak celý zápas vedl, tak na to mohl s klidem v posledních chvílích zápasu zapomenout. Byli jsme to my, kteří museli dotahovat. 

Alespoň srovnání závěr zápasu přinést mohl. Vojtěšek v 84. minutě však mířil jen nad branku a standardku Spartaku v 88. minutě v podání Lacigy ukončil pohotový brankář Invald.

Závěrečný hvizd přinesl úžasný výsledek. Spartak v poločase vedl 3:0, aby nakonec prohrál 4:3. Svému soupeři tak ukázal návod, jak ve velkém stylu otáčet zápasy ve 3. lize. 

http://www.spartakhulin.com/zobrazclanek.php?id=1401



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Trenér Spartaku Jindřich Lehkoživ: ,,Dnešní zápas považuji za absolutní zkrat. Jsem nejvíce naštvaný, jak jsem za svého působení ve Spartaku ještě ani nebyl. Když vedeme 3:0 po poločase a nakonec prohrajeme, tak určitě něco není dobře. Někteří hráči si v poločase asi mysleli, že je po zápase, a tak to také na hřišti vypadalo. Domácí v první půli měli několik šancí, kdy nás podržel Chytil, ale ten obraz hry pokračoval dál katastrofálními výkony celé naší defenzivy. Mužstvo s hráči, jaké máme, výsledek nemůže takto ztratit. Dnes se za své mužstvo stydím.'' http://www.spartakhulin.com/zobrazclanek.php?id=1401



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - R. Durajka [-] , L. Berka [-] (46. R. Šuta [-] ) , R. Demeter [-] (90. R. Vyskočil [-] ) , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] (88. V. Kratochvíl [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - P. Zavadil [-] , T. Pospíšil [-] , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , M. Vojtěšek [-] , A. Labuda [-] (83. P. Postava [-] ) , R. Číhal [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , S. Kadlec [-] (65. M. Vyskočil [-] )

Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 370. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - BATÍK Tomáš, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.